Vojákovi zahránil život iPhone, který zastavil kulku

Může telefon zastavit kulku? Záleží samozřejmě na okolnostech, ale tentokrát se tak stalo. Život izraelského vojáka zachránil jeho iPhone, když zastavil kulku, takže jemu a jeho kolegům vojákům dal premiér Benjamin Netanjahu a Rabi Shai Graucher nové. iPhone je hodnocen proti prachu, vodě a některým extrémním teplotám, ale Apple nikdy nesdělil, zda bylo zařízení neprůstřelné. Vzácné události vedly uživatele k tomu, aby tuto metriku otestovali a naštěstí vyšli bez újmy.

Pomohlo i masivní pouzdro

Nejnovější příběh pochází z příspěvku na X od účtu Living Lchaim. Krátký příspěvek sdílí, že vojákův iPhone zastavil kulku a zachránil mu život.

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu navštívil vojáka a pravděpodobně jeho jednotku v nemocnici po boku Rabi Shai Grauchera. Vojákům představili nové iPhony.

iPhone zobrazený na videu měl robustní pouzdro a to, co vypadalo jako průhledná plastová podložka. Kulka dokázala proniknout přímo telefonem a prorazit pouzdro, ale v tu chvíli ztratila na rychlosti a svého majitele vážně nezranila.

Není okamžitě jasné, jaký iPhone voják měl, zdá se, že to mohl být iPhone X na základě krátkého rámečku zobrazujícího vertikální náraz fotoaparátu. Nyní má tento voják nejnovější iPhone 15 poté, co přežil přímý zásah kulkou. I když bylo v minulosti známo, že iPhone a další produkty Apple zachraňují životy uživatelů, nejsme si jisti, že Apple někdy uvede, jak neprůstřelný může být iPhone.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Předchozí článek

Apple uvedl, že upgraduje ultraširoký objektiv iPhonu 16 Pro na 48MP

Následující článek

Všechny modely iPhone 16 nejspíš dostanou procesor A18

Související články

RecognizeMe: odemkněte iPhone 4 pomocí rozpoznání vaší tváře

Majitelé jailbreakovaného iPhone 4 si mohou vyzkoušet další zajímavou vychytávku, která umožní odemknutí přístroje pomocí přední kamery. Prográmek RecognizeMe, který seženete v Cydii za $7, nepatří mezi ty nejpraktičtější, ale rozhodně s ním u piva kamarády ohromíte. Podívejte se na video od vývojáře, který si říká Apocolipse.