Kniha „Legends“ od Erica de Seynes

Eric de Seynes byl téměř 50 let privilegovaným aktérem a svědkem událostí v motocyklovém světě jako mechanik, jezdec, novinář, producent, manažer týmů mistrovství světa, ředitel sponzoringu Formule 1 a Grand Prix motocyklů a organizátor a promotér šampionátů. de Seynes, který v současnosti působí jako prezident společnosti Yamaha Motor Europe, se vždy snažil prožívat svou vášeň naplno.

Díky této jedinečné kariéře získal de Seynes bohaté zkušenosti a blízký vztah s mnoha osobnostmi, které „utvářely motocyklový sport“, a se závodními legendami, které v posledních desetiletích získaly tituly mistrů světa.

V knize „Legends“ se de Seynes na více než 300 stranách dělí nejen o své vzpomínky. Děkuje těm, s nimiž se vydal na svou životní cestu, a o svou vášeň se dělí prostřednictvím 40 portrétů šampionů a významných osobností motocyklového světa.

Ve vyprávění bohatém na důvěrné vzpomínky, humorné příběhy a dosud nepublikované fotografie vzdává de Seynes hold vášni, genialitě a talentu těch, kteří psali a stále píší neuvěřitelnou historii motocyklových závodů.

„Tato kniha nás zavádí do srdce nadšení, závodění a světa motocyklů, jak je všichni milujeme,“ prohlásil Jorge Viegas, prezident Mezinárodní motocyklové federace (FIM).

Kniha „Legends“, která je skvělým vánočním dárkem pro opravdové nadšence motocyklových závodů, je k dispozici v anglické a francouzské jazykové verzi a lze ji objednat online u společnosti Yamaha Motor nebo zakoupit u prodejců Yamaha v celé Evropě.

Výtěžek z prodeje knihy „Legends“ bude věnován Nadačnímu fondu pro dědictví motocyklového sportu, organizaci, která se zabývá ochranou dědictví motocyklových závodů.