Založ si blog

Doteraz na zemi víťazilo temno.

Mali by sme konať čestne a poctivo. Keď sa však opýtate ľudí, či sa to skutočne oplatí, tak si málokto bude istý že áno. Prečo je to tak? Bohatí a mocní ľudia si robia čo chcú a často sa im to prepečie. Cirkev rozdáva ľuďom rôzne odpustky podľa vlastného uváženia. Tak potom kde je tu spravodlivosť? Vyzerá to, že dobré kontakty v cirkvi alebo u vplyvných ľudí sú tou cestou.

Ježiš však hovoril: „Ja som cesta, pravda aj život.“ Tiež sa hovorí: „Božie mlyny melú pomaly, ale isto.“ Takže je tu zachytená ľudová stáročiami overená pravda a Ježiš nám tiež hovorí: „Čo sejete, to zožnete!“. Lenže problém vidím v tom, že my ľudia očakávame, že keď niekto urobí niečo zlé, trest príde okamžite. Keď sa tak neudeje, tak vzniká dojem, že žiadna Božia spravodlivosť neexistuje. Myslím si, že v tom máme dosť krátkozraké vnímanie.

Počuli sme o Luciferovi, pánovi temnoty, otcovi klamstva. Počuli sme zvesti aj o Bohu, hlavne na základe toho čo sa dialo v starovekom Izraeli. Židia dostali zákon a Desať Božích prikázaní. Abd-ru-shin píše že medzi Svetlom a temnom sa nachádza obrovská priepasť. Táto priepasť je vyplnená hmotným dielom stvorenia. Čiže my sme tu v hmotnosti a temno nás nabáda konať zlo a Svetlo nás nabáda konať dobro. Rozhodnúť sa však v konečnom dôsledku ako bude konať, musí každý sám.

Doteraz temno na tejto zemi víťazilo. Prišli k nám na pomoc Krišna, Budha, Lao´c, Mohamed, Zoroaster ale po ich odchode (smrti) si ich učenie ľudia prispôsobili podľa seba. K Židom boli posielaní proroci, ale tých často prenasledovali a vraždili. Prostredníctvom Mojžiša dostal vtedajší vyvolený národ zákon, avšak tí istí Židia odvolávajúci sa na Mojžišov zákon dali zabiť Ježiša. Neskôr v nemeckom národe zvíťazil Hitler, davy nadšene hajlovali a išli za ním ako v opojení, hoci v tom čase tam žil a pôsobil Abd-ru-shin.

Na tomto jasne vidno, že temno vždy vedelo zlákať obrovské ľudské masy. Medzi obrovské víťazstvá temna patrí to, že mnoho ľudí dnes ani neverí v existenciu Boha, duše a univerzálnej dokonalej spravodlivosti. Takže mnoho ľudí berie spravodlivosť do svojich rúk a riadia sa prevažne hmotným zákonom rozumu – vyhnúť sa trestu, vybaviť niečo u známych, podplatiť a podobne.

Hitler ponúkol ľuďom hmotné ciele Nemci získali nadvládu na takmer celou Európou a našiel vinníka za všetko zlé Židov. Tých začali nemilosrdne vraždiť, aby tak problém „vyriešili“. Hitler priniesol rasizmus a nacizmus, čo však nemá budúcnosť. Naopak Abd-ru-shin hoci nešli a ani nejdú za nim davy (akoby nezvíťazil) priniesol poznanie obrovskej hodnoty. Toto poznanie ktoré priniesol Abd-ru-shin sa zrejme v budúcnosti stane základom čohosi veľkého. Ľudia sa budú môcť vďaka nemu konečne poriadne zorientovať. Budú na vlastnej koži testovať či je v Abd-ru-shinovom posolstve pravda.

Ak túto pravdu spoznajú, nastane trvalá vláda Svetla a pre temno už nebude na zemi miesta.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1381419x
Priemerná čítanosť článkov: 2432x

Autor blogu

Kategórie