DomůSázení na MMAUFC 297: Kurzy a tipy na koho vsadit

UFC 297: Kurzy a tipy na koho vsadit

První číslovaný galavečer organizace UFC proběhne už dnes v noci a pokud rádi na zápasy MMA sázíte, třeba najdete inspiraci v našich tipech.

Early Prelims a Prelims karta UFC 297

Brad Katona (1.46) vs. Garrett Armfield (2.76)
Upřímně? Raději tento zápas přeskočte. Katonovi dávám výhodu díky jeho zkušenostem, grapplingu a houževnatosti, ale je také velmi snadné ho zasáhnout a Armfield má pořádnou sílu. Pokud si však mermomocí chcete vsadit. Jděte do Katony.

Charles Jourdain (1.49) vs. Sean Woodson (2.64)
Woodson se mi zde jako outsider opravdu líbí. Nejenže je lepším boxerem než Jourdain, ale také proti němu má mnohem větší dosah paží. Jourdain je sice o třídu lepší než boxeři, které Woodson dříve porazil, ale při tomhle kurzu mi to nedá a musím na něj vsadit.

Serhiy Sidey (1.56) vs. Ramon Taveras (2.45)
Zastavení v jejich prvním souboji, který se odehrál v rámci Contendru, bylo nepochybně předčasné, ale způsob, jakým se Sidey dopracoval ke knockdownu, mě nutí myslet si, že se mu to povede i tentokrát. Sidey dokázal Taverase dobře číst a nedovolil mu používat jeho největší zbraň, kterou je nepříjemná levačka. Sideyho odolnost, kondice a zkušenosti jsou na větší úrovni a měl by vyhrát.

Gillian Robertson (1.33) vs. Polyana Viana (3.33)
Pokud Robertson nedokáže vyhrát tento zápas, tak už fakt nevím. Je mnohem lepší zápasnicí než Viana, má dobrý postoj a je dostatečně tvrdá, aby snesla Vianiny údery. Robertson je navíc elitní grapplerkou a pokud se bude držet svých předností, musí v tomto zápase zvítězit.

Yohan Lainesse (1.71) vs. Sam Patterson (2.15)
Zkuste si vsadit na Pattersona. Lainesse zatím ve třech vystoupeních v UFC neohromil a má extrémně slabou kondičku. Takže pokud Patterson přežije jeho úvodní nápor, věřím, že si s Lainessem poradí.

Jasmine Jasudavicius (1.25) vs. Priscila Cachoeira (4.10)
Jasudavicius je příliš tvrdá a příliš dobrá zápasnice na to, aby ji Cachoeira porazila. Jasná volba na Kanaďanku.

Malcolm Gordon (1.50) vs. Jimmy Flick (2.58)
Tohle je pro Flicka mnohem lepší zápas, než naznačují tyto kurzy. Poprvé po dlouhé době by měl být v kleci lepším zápasníkem. Gordon podlehne více než 90 % pokusů o takedown. Flick je elitní zemař, možná jeden z nejlepších v divizi. V tomto kurzu se na něj určitě vyplatí sázet. Já osobně půjdu ještě dále a zkusím tip na Flickovu výhru submisí v kurzu 4.00.

Hlavní karta UFC 297

Sean Strickland (1.90) vs. Dricus Du Plessis (1.92)
V tomto zápase se může stát cokoli. Podle kurzů je vidět, že ani bookmakeři si nejsou ničím jistí. Raději od něj ruce pryč. Pokud vás však svrbí ruce, jděte do Stricklanda.

Mayra Bueno Silva (1.62) vs. Raquel Pennington (2.33)
I když tomu kurzy nenapovídají, já vidím favoritku v Pennington. Proč? Silva má skvělé jiu-jitsu, ale v postoji nic moc. Má sice skvělou sérii 3 výher v řadě, ale tyto soupeřky mají v UFC celkovou bilanci 8-16. Naproti tomu Pennington má skvělou obranu proti takedownům, v zápasech toho hodně natrefuje a má i dobrou obranu proti úderům. Ve všech těchto oblastech patří mezi nejlepší bojovnice v divizi. Myslím, že je schopná eliminovat přednosti Silvy a pokud se jí to podaří, tak zvítězí. V kurzu 2.33 na ni vsadím.

Mike Malott (1.25) vs. Neil Magny (3.94)
Bookmakeři vidí v Malottovi velkého favorita, ale já bych byl opatrný. Magny je schopný čehokoli a už nejednou se stalo, že dokázal favorita potrápit. Je extrémně zkušený, houževnatý a odolný. Má také vysoké bojové IQ a díky tomu dokáže často své protivníky nachytat nějakou nečekanou submisí. Doporučuji na tento zápas raději nesázet. Pokud ale máte rádi špetku adrenalinu, tak běžte do Magnyho. V tomto kurzu to za ten risk stojí.

Chris Curtis (1.56) vs. Marc-Andre Barriault (2.46)
Další těžký zápas na tipování. Papírově se asi dá favorizovat Curtis, ale Barriault bude doma a není to vůbec snadný protivník. Přesto vsadím na Curtise, který je prostě lepším bojovníkem.

Movsar Evloev (1.56) vs. Arnold Allen (2.49)
V tomto utkání může zvítězit jak Evloev, tak Allen. Oba mají ve svém arzenálu silné zbraně, které mohou vést k vítězství. Záleží na tom, komu se je podaří prosadit. Osobně bych na tento souboj nevsázel. Ale pokud nedáte jinak, tak za zvážení stojí snad jen sázka na to, že zápas bude ukončen na body (kurz 1.31).

(Kurzy jsou aktuální v okamžiku zveřejnění článku.)

Zdroj: Tipsport

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ