Tip pro vaše krásné a husté vlasy – nová kúra na podporu růstu vlasů Miracle Hair

Krásné a husté vlasy – kdo z nás po nich netouží? Bohužel ne všem je přáno a i když o svou hřívu pečujete jak nejlépe to jde, je možné, že někdy vlasy řídnou, padají, nebo zkrátka „jenom“ nerostou tak, jak bychom si přáli… Proto je fajn právě růst vlasů podpořit!
Proto, čtěte dál – chci vám totiž představit zbrusu nový produkt, který nedávno uvedla paní majielka salonů Okénka a Kudrnka z Okénka, Lucie Okénková. Pod značkou LaVie Curls si nově můžete zakoupit výživový doplněk Miracle Hair, který podporuje růst vlasů! Má perfektní složení a stojí za vyzkoušení. Čtěte dál!
Zdravé, lesklé a husté vlasy. Něco, po čem minimálně každá žena zaručeně touží. Ale jak píšu, ne všem je přáno a někdy nás kvalita našich vlasů dokáže potrápit. Buď bohatou hřívu nemáme geneticky a „od přírody“, nebo se nám kvalita vlasů může během života výrazně proměnit. Za tím mohou stát třeba hormonální výkyvy, prodělaná onemocnění, období po porodu, nebo i věk… Zkrátka, do situace, kdy nám vlasy začaly více padat, nebo se změnil jejich stav, se můžeme dostat všichni. A není to nic příjemného – potvrzuji i ze své zkušenosti, kdy mi vlasy po prodělaném covidu padaly šíleně!
Vsaďte proto na tu nejlepší možnou péči o vlasy – nám, kudrnkám, doporučuji CGM metodu, dokáže vlasy proměnit, uzdravit a vrátit jim krásu. Svěřte se i do rukou kvalitních kadeřnických studií – majitelky vlnitých vlasů se mohou v Brně obrátit na dva jediné čistě CGM salony, Okénka a Kudrnka z Okénka. Do salonu Okénka chodím i já a jsem moc spokojená.
Paní majitelka salonů Lucie Okénková se navíc snaží péči o vlnité vlasy stále více posouvat kupředu – minulý rok uvedla dokonce na trh svou vlastní řadu produktů určenou pro vlnité a kudrnaté vlasy. Tato kosmetika pod značkou LaVie Curls je tedy čistě CGM friendly! Víc jsem vám mimochodem tuto značku představila ZDE – a produkty si můžete koupit na e-shopu www.laviecurls.cz
Novinkou značky LaVie Curls je nový výživový doplněk Miracle Hair, který je určený na podporu růstu vlasů! Je to přípravek s perfektním složením, který pomůže obnovit bohaté a kvalitní vlasy. 
Přípravek Miracle Hair obsahuje unikátní kombinaci vitamínu a látek, které dokaží skvěle nastartovat růst vlasů a zastavit jejich vypadávání.
Ve složení najdete mnoho obecně známých látek, které jsou pro vlasy – jejich kvalitu i růst velmi prospěšné. Patří mezi ne L-methionin, který je součástí proteinu keratinu tvořícího vlasy, kůži a nehty, kolagen, biotin, selen, nebo výtěžek z kopřivy dvoudomé. Kopřiva působí pozitivně na pokožku hlavy a díky tomu podporuje růst vlasů, pomáhá proti jejich vypadávání a udržuje pokožku bez lupů
Složení je pečlivě vybráno a sestaveno tak, aby měl přípravek pro kvalitu vlasů nejvyšší možný přínos.
Účinnou látkou je pak i přeslička rolní, která podporuje růst vlasů, redukuje přílišné padání vlasů a redukuje tvorbu lupů. Vlasy posiluje a zabraňuje jejich lámání.
Dále Miracle Hair obsahuje železo, zinek, selen, biosil, B-komplex a kyselinu hyaluronovou – všechny tyto složky mají příznivý vliv na kvalitu vlasů.
Pokud vás vlasy trápí – nadměrné vypadávání, zhoršená kvalita…vyzkoušejte tuto novinku Miracle Hair od brněnské značky LaVie Curls! Koupíte na e-shopu, viz odkaz níže.