Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

HC Sparta Praha předala nadacím šek v hodnotě 1,6 milionu korun

2.2.2024 (MF) - Jubilejní 15. ročník charitativního projektu Sparta vzdává hold je za námi. Ačkoli se to po loňském úspěchu, kdy Sparta získala pro nadace hasičů, policistů, záchranářů a vojáků částku přes 1,5 milionu korun, zdálo být nemožné, Sparta opět letos pokořila rekord a podařilo se jí pro nadace vybrat částku 1 652 421 korun. 

SpartaHold_29.jpg

Za Nadaci policistů a hasičů si šek v rámci slavnostního večera převzali ředitel nadace Vlastimil Kašpar, náměstek generálního ředitele HZS ČR pro IZS a OŘ genmjr. Petr Ošlejšek a první náměstek policejního prezidenta genmjr. Tomáš Lerch.

Sparta odehrála v rámci holdu dva zápasy. V neděli proti HC Oceláři Třinec a ve středu proti HC Bílí tygři Liberec. Hasiči gratulují týmu HC Sparta Praha za vítězství v obou utkáních a děkují za to, že jim Sparta umožnila sledovat dva krásné a dramatické souboje přímo v O2 areně. Fanoušci, kteří po oba dny zavítali do O2 areny, mohli sledovat nejen skvělý hokej, ale mohli také navštívit expozice složek IZS, Armády ČR a nově i Vězeňské služby ČR. Hasiči si pro ně připravili ukázky techniky a možnost být součástí zásahů díky 3D virtuálním brýlím. Jako každoročně, i letos mohli fandit svým týmům v miniturnaji složek. Letos vyhrál tým hokejistů Policie ČR, naši borci se umístili na třetím místě.

Děkujeme HC Sparta Praha a již nyní se těšíme na #HOLD25.

SpartaHold_48.jpgSpartaHold_HZS_25.jpg SpartaHold_10_37.jpg

Odkazy do noveho okna

SpartaHold_HZSv_41

SpartaHold_HZSv_41 

Detailní náhled

SpartaHold_47

SpartaHold_47 

Detailní náhled

SpartaHold_27

SpartaHold_27 

Detailní náhled

SpartaHold_HZS_25

SpartaHold_HZS_25 

Detailní náhled

SpartaHold_HZS_31

SpartaHold_HZS_31 

Detailní náhled

SpartaHold_10_37

SpartaHold_10_37 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem