První sousedské trhy na Slezské!

5/2 2024

Trhy na Slezské Ostravě, které s radostí označujeme jako "sousedské," se budou poprvé konat v sobotu 6. dubna 2024 od 8:00 ráno. Lidé si na nich mohou zakoupit lokální produkty jakou jsou zelenina, sýry, uzeniny, koláče, chléb, pivo, víno, kávu a k potěšení např. keramiku, dřevěné výrobky a další.

První sousedské trhy na Slezské!

Jak říká jejich zakladatelka Sylva Pivodová: „Chceme občanům Slezské Ostravy, a nejen těm, nabídnout možnost nákupu výrobků od lokálních prodejců, v příjemné sousedské atmosféře. Tuto potřebu vnímáme již delší dobu a jsem ráda, že se nám ji od jara bude, za podpory MO Slezská Ostrava, dařit naplňovat.“

Zveme všechny nejen k nákupu, ale věřím že i k příjemnému sousedskému setkání, a využití veřejného prostoru ulic Nejedlého x Hladnovská, naproti Penny Marketu. Další trhy plánujeme uspořádat v sobotu 1. června a 7. září. Těšíme se na vás!

 

Pro více informací sledujte Trhy Slezská na sociálních sítích - https://www.facebook.com/TrhySlezska/ a https://www.instagram.com/trhyslezska, případně napište na trhyslezska@seznam.cz.