Hlavní obsah

Nehoda kamionů uzavřela dálnici D35 na Olomoucku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva kamiony havarovaly v úterý v jednu hodinu ráno na dálnici D35 u Příkaz na Olomoucku ve směru na Mohelnici. Komunikace musela být uzavřena. Nikdo nebyl zraněn. Škoda byla odhadnuta na čtyři miliony korun. Novinkám to řekl krajský policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Kamiony havarovaly u Příkaz ve směru na Mohelnici

Článek

Na místě zasahují profesionální hasiči z Olomouce. „Po srážce vozidel došlo k rozsypání nákladu a úniku cca 300 litrů pohonných hmot na padesát metrů komunikace. Uklidili jsme vozovku a zachytili uniklé kapaliny,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Josef Koláček s tím, že momentálně probíhá překládka nákladů.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Havarované kamiony u Příkaz na Olomoucku

Třiapadesátiletý řidič nákladního vozidla Scania s návěsem se podle Hejtmana plně nevěnoval řízení a narazil do stojící nákladní soupravy u pravého kraje vozovky. Stojící tahač Daf s návěsem zde musel zastavit z důvodu poruchy a stál zde asi minutu.

Foto: Policie ČR, Novinky

Nehoda se stala na 285. km dálnice D35

„Ani jeden z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. Řidiči, který nehodu zavinil, policisté udělili pokutu příkazem na místě v maximální výši 1500 korun,“ dodal Hejtman.

Foto: Policie ČR, Novinky

Havarovaný kamion

Hromadná nehoda kamionů blokovala dálnici D1 přes 11 hodin

Domácí

Výběr článků

Načítám