TOP 5 odhalení z traileru na nového Deadpoola

16.02.2024

Fanoušci Marvelu, chopte se popcornu a připravte se na divokou jízdu, protože Deadpool a Wolverine spojují své síly (a ostří) v novém traileru. Třetí Deadpool slibuje koktejl akce, humoru a návrat typického kouzla, které posledním komiksovým filmům od Marvelu žalostně chybělo.

Nový Deadpool bude ale zřejmě přesně tím pravým lékem na marvelovskou nostalgii, s dostatkem novinek. Ruku na srdce, Deadpool pro Marvel představuje jednu z posledních šancí, jak unavené diváky přesvědčit, že mají dát superhrdinským filmům ještě šanci. V nejnovějším článku se proto podíváme do přehledu těch nejzajímavějších informací, které nový trailer představený během amerického Superbowlu přinesl.

Deadpool & Wolverine: Jméno, které říká vše

Jednoduše: „Deadpool & Wolverine“. Tak zní oficiální jméno třetího Deadpoola, a ne nadarmo to zní jako název pro buddy-cop komedii jako je například Starsky & Hutch.  Místo pout a donucovacích teleskopických obušků mají však naši hrdinové ostří, která řežou podobně hluboko, jako jejich humor.

Ryan Reynolds (47) a Hugh Jackman (55) jsou opět spolu, a tentokrát to vypadá, že se jejich vzájemné popichování dostane na novou úroveň. Výběr názvu Deadpool & Wolverine snad oficiálně znamená, že Wolverine nedostane jen malou roli, takzvané cameo – bude tam, bok po boku s Deadpoolem, připraven způsobit chaos, ačkoliv to z prvního traileru nemusí být zřejmé. O tom ale později.

Deadpool se stane hrdinou

Jistě, Deadpool o sobě vždycky tvrdil, že rozhodně není žádným hrdinou, jeho třetí film si ale zřejmě žádá něco jiného. Náborová řeč od Paradoxe v podání Matthew Mcfadyena (49) a takzvané TVA zní vážně, ale s Deadpoolem u kormidla se můžeme těšit na spoustu zábavných odklonů.

„Stát se hrdinou mezi hrdiny“ sice zní jako slibná nabídka, ale s Deadpoolovou tendencí dělat věci po svém, to určitě nebude tak snadné. A když později v traileru prohlásí, že se stane Ježíšem Marvelu", je jasné, že se věci velmi rychle vymknou kontrole. Bude to ale katastrofa, kterou bude radost sledovat.

Deadpoolův humor zůstává nedotčen

I když třetí film vzniká pod taktovkou Disney, Deadpool si naštěstí nadále zachovává svůj specifický a nevybíravý smysl pro humor. Ano, budou tam vulgarismy a ano, Disney bude pravděpodobně červenat, ale to je přesně to, co od Deadpoola očekáváme a milujeme.

Zdá se, že nás čeká neuvěřitelně lákavé spojení dvou světů. Tvrdý humor a krvavé akční scény, které jsou Deadpoolovým denním chlebem, a téměř bezedné kapsy studia Myšáka Mickeyho, které tvůrce zřejmě nechalo dělat, co se jim zlíbilo. Alespoň tak to působí z traileru, kde se dočkáte řady meta-vtipů oslovujících samotné diváky, propracovaných akčních scén i odkazů na postavy a příběhy z předchozích filmů.

Přiveze Pyro další X-Meny?

Když už jsme zmínili odkazy na starší díla ze světa Marvelu, nemůžeme opomenout jedno z největších překvapení, kterých jsme se v traileru dočkali. Tahanice mezi Marvelem a Foxem jsou podobně proslulé jako tahanice Marvelu se Sony, které vlastnilo práva na Spider-Mana. Právě Foxu patřila většina X-Menů, a pod vedením Foxu jsme se v minulosti dočkali řady skvělých i „méně skvělých“ snímků.

Radost fanouškům těchto filmů přináší Aaron Stanford (47), který se v novém Deadpoolovi vrací jako mutant Pyro, kterého známe ze druhého a třetího dílu série, která odstartovala v roce 2000. Pyrův návrat by mohl znamenat, že má Deadpool & Wolverine víc X-Meních překvapení v rukávu. Pyrova rychlá replika v traileru totiž může naznačovat, že se tímto filmem definitivně rozloučíme s X-Men univerzem.

Od teď budou možná mutanti nedílnou součástí Marvelového světa, po kterém se prohání Avengers, severští bohové i měňaví mimozemšťané. A kdo ví, třeba se ve filmu objeví i další staří známí z Xavierovy školy pro nadanou mládež.

Wolverine se skrývá v pozadí

Wolverine sice hraje v traileru velkou roli, ale své adamantiové drápy ukazuje jen málo. Dočkáme se jeho stínové siluety a vidíme záda jedné z jeho variant, ale obličej Hugh Jackmana si tvůrci stále nechávají pro sebe. Možná si chtějí udržet nějaké překvapení na samotný film, nebo nás jen drží v napětí.

Hugh Jackman v kultovním žluto-modrém kostýmu je něčím, na co fanoušci čekají už více než dvacet let, a tak to snad už těch pár měsíců vydrží. Dost možná se Wolverina dočkáme i v některém z dalších trailerů, ale to už je jedno. Deadpool & Wolverine společně vstoupí do kin 26. července a do té doby nám nezbývá než čekat a spekulovat.

(tod)

Fandím
5 fanoušků
Nesnáším
0 antifanoušků
Celebrity:
Hugh Jackman, Aaron Stanford, Ryan Reynolds

Filmy:
X-Men, X-Men Origins: Wolverine, Deadpool

Kategorie:
Filmy, Filmové novinky,

Tagy:
trailer, Hugh Jackman Wolverine, filmové trailery, nové trailery, deadpool, filmy marvel, Hugh Jackman filmy, Ryan Reynolds filmy, marvelovky, Ryan Reynolds Deadpool
TOPlist