AI

Cook je nadšený z toho, že zařízení Apple získá ještě letos generativní AI

Tim Cook říká, že Apple vynakládá „obrovské množství času a úsilí“ na funkce AI, které budou oznámeny v nadcházejících měsících. Cook využil příležitosti posledního hovoru o finančních výdělcích firmy, aby se nadchl pro Apple Vision Pro a budoucnost AI. “Tyto výsledky oznamujeme v předvečer toho, co bude jistě historickým dnem, kdy vstupujeme do éry prostorového počítání,” řekl. “Pro takové okamžiky v Applu žijeme, proto děláme to, co děláme.”

Nadšení pro AI

Řekl, že „to je důvod, proč jsme tak neochvějně oddáni převratným inovacím“ a také „proč se tak zaměřujeme na posouvání technologií až na jejich hranice, když pracujeme na obohacení životů našich uživatelů“.

„Jak se díváme dopředu,“ pokračoval, „budeme i nadále investovat do těchto a dalších technologií, které budou utvářet budoucnost, včetně umělé inteligence, kde i nadále trávíme obrovské množství času a úsilí a rádi se s vámi podělíme. Podrobnosti o naší probíhající práci v tomto prostoru koncem tohoto roku.”

Cook zpočátku neřekl nic víc než to a bylo to jen naznačené, že se novinky objeví v průběhu roku a ne na konci. To odpovídá nedávným zprávám, že Apple učiní významná oznámení o AI a Siri na WWDC v červnu. V reakci na dotaz ohledně AI Cook své krátké prohlášení rozvedl. “Co se týče generativní umělé inteligence,” dodal, “uvnitř nás čeká spousta práce, jak jsem již zmínil.”

“Naše MO, chcete-li, vždy bylo dělat práci a pak mluvit o práci, a ne se před sebou vytahovat, a tak to budeme držet i u tohoto,” pokračoval. “Ale máme pár věcí, ze kterých jsme neuvěřitelně nadšení a o kterých budeme mluvit později v tomto roce.”

Snad nejvýznamnějším prvkem Cookova příslibu nadcházejících zpráv bylo to, jak toto první oznámení připravil. Apple je technologická společnost, ale také společnost, která se velmi zaměřuje na to, jak může „obohatit životy našich uživatelů“.

Cook říká, že Apple neskáče do rozjetého vlaku AI jen proto, aby dohnal zbytek odvětví. Říká, že Apple hledal bod pro přidání funkcí AI – a že ho našel. Jelikož i konkurence tvrdě pracuje na implementaci AI do svých zařízení, je přirozené, že Apple nechce zůstat pozadu a bude chtít nabídnout něco, co dokáže motivovat k nákupu zařízení.

MOHLO BY SE HODIT

Tim Cook potvrdil, že Apple na generativní AI pracuje už roky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Předchozí článek
Kryt

Nejnovější reklamní spot Applu ukazuje vysokou odolnost skleněného krytu Ceramic Shield

Následující článek
Displej

Budoucí iPhone by mohl využívat posuvný design těla a flexibilní displej

Související články
Baterie
Číst více

Podle Applu je baterie iPhonu 15 odolnější, než se původně myslelo

Apple aktualizoval svá očekávání ohledně výdrže baterie iPhonu 15 a iPhonu 15 Pro, přičemž společnost uvedla, že poskytuje dvojnásobek dříve předpokládaných nabíjecích cyklů. Kapacita baterie byla pro uživatele iPhonů vždy problémem , někteří si stěžovali, že baterie jejich smartphonu nevydrží v průběhu času tolik nabití, jak by očekávali. Zatímco Apple již dříve nastínil svá očekávání, jak dlouho by měla baterie vydržet, nyní své tvrzení zdvojnásobil.