Aktualizace Kawasaki Brute Force pro rok 2024

Zavedený standard pro sektor maximálního výkonu na trhu čtyřkolek, 750 cm3 V-Twin Brute Force od Kawasaki, byl pro rok 2024 výrazně aktualizován novým – ještě účelnějším – vzhledem a řadou praktických a vítaných standardních doplňků. Model pro rok 2024, který prochází první velkou aktualizací po dvanácti letech, si zachovává všeobecně oceňovaný vysoce výkonný motor V-Twin o objemu 750 cm3 a pevný, odolný podvozek, díky němuž je dlouhodobě úspěšný a aktualizuje jej o nové, více mohutně vypadající „houževnatý a robustní“ styl. Pokud jde o tento výrazný nový vzhled, nové blatníky, nová mřížka chladiče, nový 3D emblém a různé pečlivě promyšlené designové prvky dodávají stroji poutavý, pokročilý, ale nezaměnitelný tvrdý vzhled, díky kterému je jasné, že tento model je stále na špičce. špička své třídy připravená postavit se všem vyzyvatelům.

Toto vylepšené vybavení zahrnuje TFT barevné přístrojové vybavení, plně LED osvětlení (včetně nového LED světla namontovaného na řídítkách), což podporuje vývoj Brute Force 750 v modernější dobrodružnou a tvrdě pracující čtyřkolku nabízející sportovní schopnosti spolu s funkcemi pro celodenní práci. Jasný, snadno čitelný 11cm (4,3″) vysoce kvalitní plnobarevný TFT LCD displej je umístěn ve středu řídítek, takže jezdec snadno vidí rychlost, počítadlo kilometrů a další relevantní informace, zatímco nová LED světlo namontované na řídítkách se otáčí s ‚řidítky a je doplněno vysoce účinnými LED světlomety. A aby vás lidé viděli před sebou, jsou součástí nové specifikace také zadní červená LED světla. Pokud jde o tuto specifikaci, nová Brute Force bude k dispozici u evropských prodejců čtyřkolek Kawasaki pro rok 2024 buď ve výrazném šedém modrém barevném provedení, nebo v kamufláži s modelem „camo“ využívajícím další výhody chráničů rukou jako standardní výbavy.

Nově navržené přední a zadní nosiče jsou také vylepšené a jsou kompatibilné se systémem KQR (Kawasaki Quick Release), přičemž oba obsahují vestavěné upevňovací body, zatímco zadní plastový kryt také obsahuje protiskluzové drážky, které pomáhají udržet náklad na místě.
Bez ohledu na použití – rekreační nebo užitkové – majitel Brute Force pravděpodobně stráví mnoho hodin v sedle, takže elektronické pomůcky pro jezdce zůstávají základní funkcí s elektricky volitelným pohonem 2WD-4WD a vítanou pomocí elektronického posilovače řízení.

S předními kotoučovými brzdami, plně uzavřenou zadní brzdou a dvojitým lichoběžníkovým zavěšením s dlouhým zdvihem vpředu i vzadu má Brute Force 2024 standardní specifikaci, kterou by konkurence mohla jezdci závidět.