Vyšlehejte si velikonoční radost

velikonocni-mazanec_barvena-vejce-picjumbo-com

Velikonoce jsou obdobím, kdy se rodiny a přátelé scházejí u společného stolu. Užívají si nejenom tradice v podobě barvení vajec a pletení pomlázek, ale také atmosféru, chutě a vůně z čerstvě připravených pochoutek.

S blížícími se svátky se naše domovy proměňují v centra příprav těch nejlahodnějších pokrmů, ať už se jedná o mazanec, beránka, nádivku nebo jarní polévku. Aby vaše kulinářské dovednosti mohly zazářit v celé své kráse, přinášíme vám několik tipů.

Díky nim budou vaše rodinná setkání letos ještě chutnější a nezapomenutelnější.

Nejmodernější provedení s čistou elegancí a dokonalou všestranností

Těsto na beránka nebo mazanec bude hotové coby dup díky multifunkčnímu robotu Paul 3 (Sencor STM 8970, cena: 14 999 Kč) s robustními nástavci z nerezové oceli pro hnětení těst, šlehání a mixování.

Tento spojenec každého kuchaře a kuchařky je nenahraditelným pomocníkem nejen při pečení, ale i přípravě jídel. Aby šlo nejen pečení skoro samo, pojme robot až 1 500 gramů mouky a všechny ingredience k tomu. Díky planetárnímu systému míchání bude těsto dokonale umíchané a krémy hladké a bez hrudek. Vybaven je bohatým nerezovým příslušenstvím. Nechybí odolný hnětací hák, balónová šlehací metla, míchací metla, metla s gumovou stěrkou, perfektní mixér, tvořítko na cukroví, formovač kebabu, nástavec na plnění střívek, nástavec pro přípravu klobás, mlecí disky, mlýnek, kráječ, strouhač a další. Pečení i příprava jídel se díky tomuto multifunkčnímu robotu stane opravdovou radostí, nejen milou velikonoční tradicí.

Jemnost bez námahy

Velikonoční polévku nebo dokonale jemnou vajíčkovou pomazánku hravě připravíte výkonným bezšňůrovým tyčovým mixérem od Sencor SHB 9000WH (cena: 1 499 Kč). Pomůže ale i s přípravou omáček, koktejlů, nejrůznějších pyré, majonézy i dětských příkrmů.

Bez problémů s ním nasekáte bylinky, cibuli, česnek nebo ořechy. Vaše velikonoční tabule bude díky němu neodolatelná.

Dokonalé těsto, krém i pomazánka

Žádný kuchař se nejen na Velikonoce neobejde bez ručního šlehače. Ten je určený ke šlehání sněhu z bílků, mléčné pěny, bramborové kaše, šlehačky, pomazánek, krémů a různých druhů těst.

Aku ruční šlehač od Sencor SHM 9000WH (cena: 1 499 Kč) disponuje třemi šlehacími metlami pro různá využití. Velkým plusem je bezdrátové fungování ve třech rychlostech, které umožňuje bezproblémovou manipulaci se šlehačem. Můžete tedy pokrm připravovat tam, kde potřebujete, nezávisle na umístění zásuvky. Výkonný motor poskytuje maximální výsledek s minimálním úsilím.

TZ


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>