Oživte své interiéry profesionálním čištěním koberců a čalounění

Pocit čistoty a svěžesti interiérů je pro pohodu domova naprosto zásadní. Bohužel i ty nejkvalitnější koberce a sedací soupravy časem podléhají znečištění a ztrácí původní vzhled. Řešení se nabízí v podobě profesionálního čištění koberců, čalounění a sedaček přímo u vás doma či v kanceláři.

Specializovaná firma Koberce Brno nabízí tyto služby v Brně a okolí již více než 15 let. Disponuje moderními technologiemi a strojním vybavením špičkových značek pro hloubkové vyčištění všech typů textilií a čalounění.

Při čištění koberců se využívá metoda injektorové extrakce za studena pomocí výkonných vysavačů s rotujícími kartáči. Tato technologie umožňuje hloubkové odstranění prachu, alergenů i skvrn bez poškození vláken koberce.

Obdobný systém lze aplikovat také na čištění čalouněného nábytku včetně rohových sedaček, křesel či židlí bez nutnosti jejich převozu. Po vyčištění jsou látky navíc ošetřeny speciálními přípravky, které obnovují jejich elasticitu, prodyšnost a hebkost.

Před započetím prací probíhá podrobná konzultace přímo na místě včetně zkušebního testování ošetřovaných materiálů. Teprve na základě vstupní analýzy se volí optimální postup individualizovaný pro konkrétní typ a stav čalounění či koberce. Cílem je dosažení maximálního čisticího efektu bez poškození látek.

TIP: Simonita Brno čištění koberců a Brno čištění sedaček

Výsledkem profesionálního čištění koberců a čalounění jsou interiéry zářící čistotou a svěžestí bez nutnosti nákladné výměny textilií za nové. A dlouhodobé investice do kvalitních podlahovin a sedacích souprav se tak opět vyplatily.

Přejít nahoru