Novinka pro rok 2024: spojení Connectivity Unit Offroad (CUO) a aplikace Ride Husqvarna Motorcycles

Novinka pro rok 2024 je spojení Connectivity Unit Offroad (CUO) a aplikace Ride Husqvarna Motorcycles pomáhá jezdcům přizpůsobit a vyladit jejich offroadové stroje, což jim umožní být rychlejší a informovanější. CUO je nyní k dispozici po celém světě a lze jej namontovat na modely 2022-2024 FC 250 a FC 450 Rockstar Edition, 2023-2024 FC 250, FC 350 a FC 450 čtyřtaktní motokrosové modely a také 2023-2024 FX 350 a stroje FX 450. Aplikace Ride Husqvarna Motorcycles je k dispozici ke stažení zdarma a jakmile je spárována s CUO, jezdci mohou vytvářet a ukládat různé mapy motoru a nastavení odpružení pro použití na všech typech okruhů. Stažením bezplatné aplikace Ride Husqvarna Motorcycles mají jezdci okamžitý přístup k funkci odpružení, která nabízí intuitivního průvodce nastavením SAG a také doporučení pro nastavení na základě jejich hmotnosti a podmínek na trati. Nastavení jsou uložena ve virtuální garáži v aplikaci pro budoucí použití, kde mají jezdci také přístup ke své příručce majitele. Kromě toho lze vytvořit osobní profil, kde lze vybrat rodné jazyky a preferované obchodní zastoupení.

Instalace CUO a jeho spárování s aplikací Ride Husqvarna Motorcycles otevírá jezdcům širokou škálu možností přizpůsobení, aby mohli vylepšit a zlepšit výkon svého stroje na trati. Jezdci mohou vytvářet a dolaďovat více motorových map tak, aby vyhovovaly různému terénu a jejich schopnostem v rámci funkce Engine. Přidáním GPS senzoru se zaznamenává každé kolo každé relace na trati a v sekci Rider aplikace využívající technologii LITPro mohou jezdci kontrolovat svůj výkon na trati a prohlížet si podrobné analýzy toho, jak jejich stroj běží.

Po úspěšném zavedení CUO u modelů 2024 FC 250 a FC 450 Rockstar Edition je Husqvarna Motorcycles hrdá na to, že může nabídnout průkopnický komponent ještě většímu počtu jezdců. CUO spolu s aplikací Ride Husqvarna Motorcycles umožňuje všem závodníkům užít si plné přizpůsobení svého stroje, zjistit, jak jej správně nastavit, a stát se mnohem zdatnějším a rychlejším jezdcem.

Nová Connectivity Unit Offroad je k dispozici po celém světě prostřednictvím autorizovaných prodejců Husqvarna Motorcycles, zatímco aplikaci Ride Husqvarna Motorcycles lze stáhnout z Apple App Store a Google Playstore. Dostupnost se může v jednotlivých zemích lišit. Úplné podrobnosti o cenách a dostupnosti získáte u své národní pobočky nebo dovozce Husqvarna Motorcycles.