Yacht > Články > Aktuality >

Výsledky ankety |Evropská plachetnice a motorová loď roku 2024

01.03.2024 |
Aktuality

V lednu tohoto roku byli vyhlášeni výherci soutěže o nejlepší plachetnici roku. European Yachtof the Year Award je nejdůležitější a nejvlivnější novinářskou anketou v oblasti stavby lodía není tedy divu, že je považována za Oscary v jachtingu. Letos se soutěžilo v pěti kategoriícha těmi jsou rodinný cruiser, luxusní cruiser, vícetrupý cruiser a speciální jachta. Porotou byla udělena i speciální cena za udržitelnost.

Stejně jako anketa „Plachetnice roku“ byly v rámci výstavy Boot Düsseldorf vyhlášeny výsledky novinářské ankety Evropská motorová loď roku, tedy European Powerboat Award. Letos se tato událost konala již po osmnácté a odbornou porotu opět tvořili šéfredaktoři a testovací jezdci z osmi předních evropských médií o lodích. Bylo testováno více než dvě stě padesát nových modelů a následně bylo nominováno třicet čtyři lodí, které byly rozděleny do sedmi kategorií. Při udělování bodů jednotlivým modelům se nehledělo pouze na zpracování a jízdní vlastnosti, rozhodující byly i aspekty, jako je bezpečnost, poměr ceny a kvality nebo inovativnost.

Nominované lodě a vítěze najdete v článku v březnovém vydání  YACHt 3/2024m  které si můžete zakoupit ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena