Denník N

Na slávnosti americkej zbrojovky prevzal Kaliňák prvé stíhačky F-16. Možno prikúpi ďalšie

Robert Kaliňák prevzal počas prvej oficiálnej cesty do USA vo funkcii ministra obrany dve stíhačky F-16. Foto - Lockheed
Robert Kaliňák prevzal počas prvej oficiálnej cesty do USA vo funkcii ministra obrany dve stíhačky F-16. Foto – Lockheed

Najväčší vojenský obchod medzi Slovenskom a USA dohodli politici Smeru a SNS, ktorí radi osočujú iných, že sú americkými agentmi.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Minister obrany Robert Kaliňák (Smer) bol vo štvrtok hlavnou hviezdou veľkolepého podujatia. V priestoroch amerického gigantu Lockheed v meste Greenville v Južnej Karolíne prevzal prvé dve lietadlá F-16.

Stalo sa tak na slávnostnej akcii pred top manažérmi amerických zbrojoviek za účasti slovenských diplomatov a veliteľov vzdušných síl.

Po takmer tridsiatich rokoch tak Slovensko preberá

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Robert Kaliňák

Slovenská armáda

Slovenské stíhačky

Slovensko

Teraz najčítanejšie