Sedláci nikoliv u Chlumce, ale v únorové Praze

Praha

Než východní zemědělci zahynou (zatím ekonomicky), tak mají živit západní státy EU. Zde mají podle plánu elit zemědělci vyhynout skrze Green Deal jako první.


Protesty zemědělců se valí Evropu, a dokonce i Indií, ale korporátní média se jim vyhýbají, jak čert kříži. První důvody popsal článek Sedláci začali konečně kydat vládní hnůj. Zde byl podán globální rámec těchto nepokojů. Stručně řečeno: globalisté chtějí vyhubit zemědělce jako Stalin kulaky, zadluženým sedlákům sebrat půdu, dobýt ukrajinskou černozem, pak ji skrze Blackrock „obdělat“ přes geneticky zmutované plodiny, vše zamořit odpovídajícími pesticidy a to zamořené dodávat nejprve do východní EU. Ta má jít do války s Ruskem. Po celkem krátkou dobu životnosti vojáků na východní frontě ty kvalitní potraviny z domova tak jako tak nepotřebujeme.

Ale než východní zemědělci zahynou (zatím ekonomicky), tak mají živit západní státy EU. Zde mají podle plánu elit zdejší zemědělci vyhynout skrze Green Deal jako první. Pak to bude krásně šlapat, jako během očkování na kovid. Po Ukrajincích jdeme na Rusa my, východní podzóna EU. Bude nás živit Bidenova Ukrajina ovládaná Deep state a ochotnými přicmrndávači. O tom byla ona základní investice koláčků Nulandové roku 2014 na Majdanu. Naši sedláci nahradí to vyhynulé zemědělství v západní EU. Pak konečně budeme všichni šťastní, a nebudeme zcela jistě nic vlastnit.

Demonstrace v Praze, 19. února 2024

Podívejme se, co se podařilo českým politickým zombie řízenými z Bruselu a z Washingtonu, a co nikoliv. To se týká pondělní demonstrace a následných jednání, která byla ukončena různými tiskovkami a prohlášeními na konci týdne. Článek tedy píši zhruba 2 dny po ukončení celé akce. Byl jsem v pondělí na Malostranském náměstí se zklamanými sedláky. Ti byli zdaleka, tak nepřijeli traktory, ale auty. Zklamaně si prohlíželi málo početný dav a nadávali na špatnou organizaci celé akce. Prý to měli nechat dělat pizéristu a profíka Vrábela (viz náš rozhovor s tímto mužem roku ZDE) a nemuseli se tak ztrapnit, zejména ve srovnání se sousedními EU-státy. Nemyslím si, že je to úplně spravedlivé hodnocení. Ale kdo byl na veřejných akcích Vrábela, tak to může porovnat. Postoj Pražanů shrnuli na Malostranském náměstí tito dva anonymní sedláci:

  • Pražáci si myslí, že rohlíky rostou v Tesku, tak jsme jim naprosto ukradení.
  • Na demošce sedláků budou, až nebudou mít co žrát.

Podle plánu transatlantických elit je jasné, že mediálně vymaštění pražští a jiní čeští zombíci se nikdy nebudou opravdu zajímat o zemědělství. Německé a britské supermarkety jim budou pěstovat rohlíky tak dlouho, dokud nepředají štafetu armádnímu kádéčku, které překvapení zombíci dostanou u Stalingradu. Jak ti chudáci Ukrajinci, polapení odvodním komandem na ulici, v noci odvezení na frontu do Bachmutu, kde ráno začali bojovat a byli do večera většinově mrtví. Takže naši zombíci budou mít tak či onak jídlo až do smrti. A o to jde ve zlaté Praze především.

Vládní postoj k akci byl perfektní, konečně, po té vší kritice. Rakušan zapracoval podle globálních not a je třeba jej objektivně pochválit za úspěšnou demontáž demonstrace skrze stávkokazy a provokatéry a za následnou mediální manipulaci zemědělských protestů. Ten vládní chlapec je pilný a učí se celkem rychle. Vláda je taktéž skvělá. Se sedláky se bavit nikdy nechtěla a nebude, protože má za úkol zemědělství postupně zničit tím, že je zeleně EU-reformuje. To ostatně potvrdilo i zasedání komise EU z pondělí 26. února. Ústupky protestujícím jsou jen kosmetické. Jejich lobbisté nemají přechodné bydliště v Bruselu, dojeli tam s traktory jen na jeden den. A hlavně bude pokračovat bezcelní dovoz potravin z Ukrajiny. EU-Titanik pod vedením amerických elit typu Blackrocku jede na plný plyn a kapela na palubě hraje, tak není třeba se plašit.

Kdo sedláky zradil a kdo ne

Zrada je jasná: Babiš, politická opozice, agrární komora, velcí majitelé půdy. Ti všichni nežijí ze zemědělství, ale z EU dotací a ze státních peněz. Tito „podnikatelé“ (ve skutečnosti agro-loupežníci) totiž rozkvetou jako fialenka po zničení zemědělské výroby v malých a středních farmách. Zbankrotovaným sedlákům seberou společně s EU-elitou část exekučně prodávané půdy, a tím si pomůžou k dalším ziskům. Babiš naoko nadává na Green deal, ale ten je mu ve skutečnosti celkem ukradený. Klidně si koupí s Američany zemědělské akvizice na Ukrajině a ve svých fabrikách bude dělat dál to geneticky modifikované svinstvo pro Pražáky. A hlavně bude stejné svinstvo vyrábět pro celé EU. To se mu v českém Agrofertu nedaří, a nikdy ani nepodaří. A třeba bude dělat i do cvrčků a červů, místo sedláky pěstovaného hovězího bio-masa. Hlavně, když to EU dotačně zaplatí z našich daní. Babiš bude podnikat třeba i s ďáblem, když se dohodnou na procentech. A divadelní opozici už má teď v kapse, protože bez něj si ani neškrtnou.

A velcí majitelé půdy (alias většinově Pražáci) jednoduše dali zaměstnancům zákaz jet traktory na demonstraci do Prahy. Vláda to věděla předem, takže se nijak neplašila. Pětikolce stačí nějak přežít do půlky března, pak sedláci musí začít jarní práce. A mediálně vymaštění zombíci mají paměť krávy na pastvě, takže na únorové demonstrace u vládní telky v březnu úplně zapomenou.

Naopak je třeba pochválit všechny duchem a činem nezávislé sedláky a svobodné odbory Dufka, které stávku v Praze zorganizovaly. Zaměstnanecké odbory (ČMKOS a spol) se pochopitelně sedláků stranily jako Babiš. Úřednické odbory ČMKOS mají na telefonu vládní Tesco, takže si pěstují své dotované rohlíky. A chystají se ke Stalingradu jet na militarizovaném koni, napůl nazí a napůl odění, jak ta chytrá horákyně. S církvemi a jinými veřejně-právními organizacemi je to stejné. Ale ty všechny spolky jsou navíc politicky hloupé, což je jiná kapitola. Naopak svobodní sedláci a odboráři chtějí žít jako svobodní občané, a to se cení.

Proč sedláci stávkují

Seděl jsem několik hodin se sedláky, kteří mi podrobně popisovali celý systém hospodaření a dotací, které jim mají „nahradit“ zlodějské výkupní ceny obchodních řetězců. A zelené EU-otroctví znamená, že součástka, která na traktor „bělorus“ stojí i s montáží 15 tisíc, tak na nové super-ajťácké a super-poruchové EU-traktory podle poslední eko-normy EU 7 stojí se servisem kolem 70 tisíc. A ten bělorus za bratru půl miliónu, nyní dovoz zakázaný a bez eko-certifikátu, ten odvede na poli stejnou práci, jako ten nový eko-krám za 7 miliónů. A vydrží déle a jeho provoz stojí polovinu nafty. Ok, v jiných věcech jsou nové stroje naopak lepší, ale to je na jinou debatu.

Takže najednou vám vyrostou náklady na provoz techniky o 50 %, což je děsné, protože na to výrobou nevyděláte. Tak jste závislí na dotacích, které vám mocipáni zase postupně vezmou, a tím vás zahubí v určenou dobu, kdy zazvoní EU-zvonec pro sedláky a celé eko-pohádce bude konec. Tím je v kostce řečeno, jak se mají sedláci zničit. Zelené mozky Sorošových neziskovek jim k tomu budou vesele tleskat a radovat se, jak se dováží přes půl planety kapalný plyn z USA získaný frakováním, a jak máme foukáním roztáčet kola větrníků.

Co bude dál

Za prvé je třeba vysvětlit sedlákům, že mají proti sobě systém bruselských a transatlantických iluminátů, který je chce zničit jako společenskou třídu. Tak zvaný „Brusel a spol“ je velice silná globální struktura, která má kapacitu křižácké armády, proti které bojoval Žižka. Hezky to řekl jeden německý sedlák, který na rozdíl od českých borců blokoval traktorem hlavní dálnici na Hannover: „Máme vládu Zelených, která nás nenávidí.“ Těmto lidem celou desetiletku vymývali mozky v amerických nadacích a pak je poslali do vládních funkcí. Zde mají škodit, škodit a zase škodit. Proto je máme volit, což děláme.

Tady jedna akce nepomůže, ale budování struktur. A dokonce i s tak prodejnými politickými kreaturami, jako je Babiš nebo demagogický opoziční Okamura. Tříbení duchů u sedláků nastalo, což je dobře, protože ve společnosti zatím nenastalo. Dokonce i čistě američtí agenti jako Vondra museli do práce a na kameru. Moc se mu to nepovedlo. Ale může se utěšovat tím, že lidé jako on už na Ficově Slovensku makají na sto procent. A ne jako on, jen na deset, a s mediální bídou. Další tříbení duchů hezky ukázal Vidlák (ZDE), kterého málem klepla pepka z Babiše. Zrádci sedláků se odkopali, a to je hodně důležitá věc. My jsme za komunistů v opozici a v samizdatu také museli vědět, s kým se dá spolupracovat a s kým nikoliv. A velebný pan Veleba by se měl konečně rozhoupat k akci proti agrární komoře, aby odčinil své předešlé agro-hříchy.

Za druhé, jde o nás, kteří sedláci nejsme, ale děláme něco pro kultivovanou českou, moravskou a slezskou krajinu. To znamená, nikoliv pro naivní a ekonomicky hloupý sen lidí ze Sorošových neziskovek. Na Slovensku už s placenými ekology neziskovek zatočili, a opravdu vtipně. Jejich bývalé dotační platy teď půjdou na budování kanalizace a čističek v malých obcích. Proto je třeba systematicky sledovat, jak se odkopala ve společnosti pátá kolona Bruselu a dalších elit.

Dále je třeba aktivizovat střední třídu, která padne ekonomicky na hubu tak za půl roku, až do Česka dojde propad německé průmyslové výroby. Jak to hezky řekl jeden transatlantický génius, který je současným ministrem tamějšího ne-hospodářství. Ekonomika Německa je prý v dobrém stavu, to jen čísla jsou špatná. To je výrok hodný Fialy nebo Černochové. Takže síťovat lidi je třeba. Za půl roku už třeba budou na ulicích i ti živnostníci a zničený střední stav.


Hodnota článku (rešerše, napsání, korektura, anotace, ilustrace, redakční práce) je ohodnocena částkou: 450 Kč. Pokud chcete na provoz webu přispět, klikněte zde, nebo na baner v úvodní stránce. Děkujeme!


5 10 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
11 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Bety
Bety
1. 3. 2024 18:44

Dobrý článek, ale lidem by se rozsvítilo v palici zřejmě až po mohutné mediální masáži, na kterou není naděje, ne s dnešním personálním obsazením, které mlčí kde by bylo třeba mluvit a naopak žvaní polopravdy a lži bez zábran. Takhle se všichni probudí až tehdy, kdy jim budou k jídlu předkládáni ti mouční červi se salátem z kopřiv a pampelišek.

idiotronic
Reply to  Bety
1. 3. 2024 21:23

Nic ve zlém: kopřivy a pampelišky nejsou nebezpečné potraviny (v mladém stavu, později však obsahují látky, kterými se brání proti konzumentům), mouční červi nejsou to nejhorší, co nám lze ke konzumaci nabídnout(některé opice je žerou), ale hmyzí kostra- chitin- je problematrická potravina, podobně jako laktóza (mléčný cukr) pro většinu obyvatel zeměkoule. Celý život je laktóza stravitelná pro obyvatele severní polokoule a to ne pro úplně všechny . Pokud tedy ,,váš“ Vietnamec nevede mléko, může vycházet z osobní zkušenosti.
Podobně xylitol přislazuje cukrovinky pro člověka, ale s vaším psem může podstatně zacloumat…

Bety
Bety
Reply to  idiotronic
2. 3. 2024 9:47

A to mě má jako uklidnit? No to je jedno. Ale budu zlomyslná – autor článku by mohl poradit, jak tu mediální bouři vyvolat, měl by jako odpůrce bývalého režimu s tím mít zkušenosti. Ono se samo sebou v tomhle směru nikdy nic neděje.

Gatta
Gatta
Reply to  Bety
2. 3. 2024 14:17

To není zlomyslnost, to jsou regulerní otázky.

Na rozdmychávání čehokoliv jsou experti na druhé straně.
Líbí, nelíbí – člověk se ve všem musí učit od těch co to umí a co mají úspěch.

idiotronic
Reply to  Gatta
2. 3. 2024 21:56

Bojujeme proti soupeři, který má všechny trumfy….
Je pravděpodobné, že nikdy nebeme mít dost sil na přímý střet.
To píše Vidlák ve své úvaze Vítězí houževnatost z 2.3.2024

Gatta
Gatta
Reply to  idiotronic
3. 3. 2024 8:12

Neberte to osobně, je to moje metoda.

Tedy následná otázka – houževnatost V ČEM ? Ve stání pod Koňem ?

orinoko
3. 3. 2024 12:28

Doporučuji sledovat PŘÍBĚH českého Sokola. To je hlína! Řekněme, že tuto organizaci socik poškodil. Teď Sokol funguje v rámci Hadraku přesně podle naivně-debilnich představ světově /sic/ prosluneneho draMATIKA, Ventilátora I. Ve svobodném světě prikre demosky byl Sokol zbaven iluzí o světlých časech svojí nově zrozene existence. Defraudace, rozkradacky, nenasytnost, bezpaternost, absence morálky, pitomost clenstva, které hlavně bojuje s Rusem, naivita… to je celá baterie dějů a příznaků, které tuto organizaci spolehlivě rozloží definitivně. God save zakladatele, jehož odkaz vytuneloval hnup, jemuž fyzický kotrmelec byl evidentne vzdálený tak, jak morální mu byl naopak blízký. Přečetl jsem si cosi o Charte 77.… Číst vice »

snimek-obrazovky-353_16_9_0-740x416
orinoko
3. 3. 2024 12:51

Česko hospodarsky spasi FABLABy. Bla bla bla…. Další oblast obřích rozkradacek, neb se to bude dotovat, donatorit, sanovat a financovat z fondů eurosociku.

orinoko
3. 3. 2024 13:31

Strana českých flibustyru, bukanyru a Pirátů má celých 1200 členů. Alespoň podle Googlu. A takováto banda smazek a jejích vyhulovacu spolurozhoduje o válce, se kterou jinak juvenilni bobanci a starý blbci chtějí mít ovšem společný jen Play station.

Last edited 1 měsíc před by orinoko
orinoko
3. 3. 2024 15:14

ProTESTY kdesi. Určitě ne v českém kurvitku.

https://youtu.be/IEQxo68-DjA?si=oIg-2D0A7mc8MiOy