Tucker Carlson hovoří s Mike Benzem: Transatlantický útok 2.0

Chcete se ponořit hluboko do králičí nory novodobé „mechaniky cenzury“ a zjistit jaká je pavučina řízení procesů na planetě Zemi, kdo určuje, co nesmíme říkat v Evropské unii, kdo řídí barevné revoluce a mnohé další? V tom případě musíte shlédnout výjimečný a informačně obsažný rozhovor Tuckera Carlsona s Mikem Benzem, zakladatelem Foundation For Freedom Online a bývalým diplomatem ministerstva zahraničí, který se specializoval na mezinárodní komunikaci a informační technologie.

5 7 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
7 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Botičky od Diora
Botičky od Diora
5. 3. 2024 10:23

Josif Vissarionovič Stalin zemřel před 71 lety, dne 5. března 1953. Jeho osobnost stále vyvolává vášnivé diskuse, ale v roce 1953 se jeho smrt stala skutečným šokem a tragédií pro velkou většinu sovětského lidu. A zdaleka ne jen sovětského. Zachránil nejen Rusko, ale celé lidstvo. Může někdo říct, že tohle: není pravdou anebo že dnes není aktuální? Snad jen nějaký pomatený havloid. „Mnoho činů naší strany a lidu bude překrouceno a popliváno především v zahraničí i u nás. Sionismus, usilující o ovládnutí světa, se nám krutě pomstí za naše úspěchy a výdobytky. Ten stále považuje Rusko za barbarská země, jako… Číst vice »

Botičky od Diora
Botičky od Diora
Reply to  Botičky od Diora
8. 3. 2024 14:47

Pro Rusko je Spec. Vojenská Operace očišťující společnost dar o Boha

comment image

PPK
PPK
5. 3. 2024 18:16
orinoko
Reply to  PPK
5. 3. 2024 19:06

To mě vážně pobavilo. Ačkoli autor vidí plusy, tak používá výraz režim. Chybí už jen sousloví – Putinuv režim. Jakoby on sám /autor/ nežil v demosce euro sverace. O nás platí to samé. Já dodávám: Zmíněné záležitosti Rusko nepripravuji o část mužské populace, zatimco jine pole gosudarovy činnosti vykazuje vadu na vojenske prestiži, která je nutna k přežití právě zmíněných vydobytku. A další věc. Autor vidí nedostatky na ruskem venkově. Vidělo to pako emericky venkov? To jsou neuvěřitelné civilizační lapsy, které jsou k vidění na webu. Žije to tam, kde to nese doláč. V opačném případě jde o úprk za… Číst vice »

Last edited 1 měsíc před by orinoko
peter.
6. 3. 2024 6:20

Tak ešte jeden Tucker !
https://bezpressu.news/videa/tucker-carlson-odhad-17-000-000-umrti-na-covid-vakcinu/
Až keď sa toto najväčšie masové vyvražďovanie ľudí v histórii ľudstva vyšetrí,keď vinníkov postavia pred súd a potrestajú,tak až potom uverím,že ľudstvo má ešte nejakú šancu prežiť!

orinoko
Reply to  peter.
6. 3. 2024 12:18

Debilove s pichacim orgasmem mají ovšem preeee. Teď na seznamu zase jede černý kašel. Lidi jsou prostě hovada. Zlaté klínové písmo. To predurcovalo píchání v jiné úrovni. Zadarmo mohlo být také, ale vyžadovalo to námahu.

Last edited 1 měsíc před by orinoko