Fauci přiznává: Protikovidová vakcína mRNA nefunguje

Bývalý hlavní zdravotnický poradce prezidenta USA, v letech 1984 až 2022 ředitel Národního ústavu pro alergie a infekční nemoci, a současně též vášnivý obhájce očkování veškerého obyvatelstva Země proti Covidu 19 vakcínou mRNA, Anthony Fauci, přiznal, že vakcína nefunguje.

Špičkoví vědci z oboru zdravotnictví, kteří již od začátku varovali, že „vakcína“ je nebezpečná a neúčinná, byli a stále ještě jsou pronásledováni. A to i když důkazy, které pro svá tvrzení předkládají, svědčí o tom, že mají pravdu.

Nyní se do jejich řad postavil i sám Fauci.

Otázkou je, proč tak učinil? Chce namísto mRNA, kterou si už nikdo nenechá píchnout, vytvořit náhradní produkt? Proč by však měl ještě někdo věřit dalšímu výrobku Big Pharmy? Proč by měl znovu věřit lékaři, který jej pacientovi doporučí? Či zdravotnímu středisku, které jej bude propagovat? Či politikům, zvoleným hlavně díky finančním darům, které jim na volební kampaň neposkytl nikdo jiný, než právě Big Pharma?

Zdroj: PCR

Překlad: Lubomír Man

4.6 12 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
31 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Bety
Bety
9. 3. 2024 21:45

Řekl že je třeba mRNA přehodnotit, což má do přiznání že je to neúčinná a nebezpečná
šmakuláda ještě dost daleko, a navíc to nevylučuje její použití na cokoli jiného.

idiotronic
9. 3. 2024 22:52

Samozřejmě, je to obchod s důvěrou, kde sdělovací prostředky hrají podstatnou úlohu. A tak se stalo, že ojedinělé případy obrny byly dány do souvislosti s očkováním (asi neprávem, šlo o infekci v latentním stavu, která předcházela očkování -bylo už pozdě) a sdělovadla svou antireklamou způsobila, že vymýcení obrny proběhlo v Československu dříve, než ve Švýcarsku. Nutno dodat, že ani živá, ani mrtvá očkovací látka nebyla patentována.
Jak by to s patentováním asi dopadlo dneska?

fajt
10. 3. 2024 8:57

cena lidského života v posledních létech padla hluboko pod nulu a stejně je to pro opičáka málo ( viz židi a jejich zkurweně krvavý polygon Gaza ) – daleko horší ale je, že se ročně rodí stovky milionů lidí, kteří jsou naprosto zbytečnou, promrhanou hmotou, která tady není ani pro marnivou parádu – nevím, kdo tvořil homo opičáka, ale musel to být ( nebo ještě je ) nebetyčný idiot a nebo neskutečná sado-maso svině. ..)

orinoko
Reply to  fajt
10. 3. 2024 9:40

Viděl jsem v TV kraksne nějaký krátký rozhovor Maxe Kašparů staršího data. Docela mě překvapilo, když nediplomaticky otevřeně řekl, že většina lidí je na nějaké přemýšlení dost líná a tak zblajzne vlastně jakékoli sdělení.

fajt
Reply to  orinoko
10. 3. 2024 10:20

tzv. odborníci v této kauze v drtivé většině naprosto selhali a pak rovnou přešli na stranu chamtivého mordoru – když dnes někde slyším od někoho, že je na něco diplomovaný odborník, že je ve svém odboru systémem a mamonem posvěcený specialista, tak slyším bít pekelné zvony a očekáván z jeho mordy jenom účelové, manipulační sračky, které mají ke skutečnosti a k vědecké pravdě po čertech daleko – a znova zopakuju, pokud bych byl obdařen osvícením na poli vědy, poznání a širokého, inovačního pohledu na svět, tak si to, kurrwa, nechám jenom pro sebe, po případě pro lidi, které dobře znám… Číst vice »

Last edited 1 měsíc před by fajt
orinoko
Reply to  fajt
10. 3. 2024 10:42

Nevím, kde to proběhlo, možná právě u nás. Policajti zastavili auto a uvnitř seděl nějaký ozraly MUDr, který se to auto pokoušel řídit.

Last edited 1 měsíc před by orinoko
Bety
Bety
Reply to  fajt
10. 3. 2024 10:47

Jste také naprosto zbytečná, promrhaná hmota?

orinoko
Reply to  Bety
10. 3. 2024 10:50

No , k tomu mě napadá versovana podstata. Ale je sprostá.

fajt
Reply to  Bety
10. 3. 2024 11:20

tak nevím, ale přijde vám, že třebas taková děcka z Bangladéše, které i zdejšímu homo kauflandus a popelnicovém eu davu zvedají tupý konzum ( a že jsou jich miliony a ještě budou), mají nějakou osobní, šťastnou budoucnost, která bude důstojná lidskému stavu?? ale abych neodpovídal otázkou, tak svému potěru říkám, že osobně se považuju za zbabělce doby ( celá moje generace – a ty okolní – prokázaly neskutečnou netečnost, hloupost a slabost při alespoň zachování dědictví minulých generací – a to nešlo o nic hezkého a progresivního, a přitom to vše šlo uchovat, zastavit, v počátku průseru, prostým slovem )… Číst vice »

Gatta
Gatta
10. 3. 2024 8:57

Krom toho, že se najednou objevila nová viróza, tak NIC, co nám říkali o Covidu, NIC z toho nebyla pravda.

O „přínosnosti“ teček se už stejně nikdy pravdu nedovíme. Bylo v tom moc peněz a moc všemožných „lékařských“ veličin a politiků. Nikdy tedy k tomu nebude vůle a hlína vsě skryje.

A nové očkování? Raději za pár dnů zemřu na nějaky nový Covid, než dostat nějakou turborakovinu, nebo ochrnout.

fajt
Reply to  Gatta
10. 3. 2024 9:37

Last edited 1 měsíc před by fajt
fajt
Reply to  Gatta
10. 3. 2024 9:38

cenzura…

Last edited 1 měsíc před by fajt
orinoko
Reply to  Gatta
10. 3. 2024 9:56

Jsme na tom podobně. Ve svém okolí jsem zaregistroval několik neuvěřitelně rychlých nástupu zdravotních problémů, které se ničím neohlasovaly. Ty moje ano a docela dlouho, jen se daly přicitat na konto stáří.
Ti lidé nejsou k vidění, abych se jich mohl zeptat na covid čočku. Já osobně, teď momentálně bez dryjáků, mám překvapivý problém. Pivní apetit klesl na minimum. To je hrůza. A přitom už za 3 týdny budu zase v Prazdroji na údajně nejlepší světové pivní exkurzi. Vlakové nádraží už je prý ve funkční parádě.

fajt
Reply to  Gatta
10. 3. 2024 9:57

comment image

orinoko
Reply to  fajt
10. 3. 2024 10:48

U Slováků vystaven klip o bordelu, u kterého jsem zapomněl úvod.

Vitezstvi Pravdy a lasky.
Podstata pražského Hadráku – včera sex, dneska traktory a hromady hnoje, zítra vojenské stejnokroje.

PPK
PPK
10. 3. 2024 16:30

Míra sociální entropie …  (a omlouvám se, bude to dnes delší). Ta sociální entropie, to jsou paradoxy, že? A proč? No asi proto, že … kdyby nebylo chudých, nebudou existovat bohatí, kdyby nebylo přírodou těch vyjímečně nadaných, vzniknou přirozeně jen samí spokojení hlupáci, kdyby nebylo vlivem výchovy lidí poctivých, nebudou moci vedle nich existovat ani podvodníci a šmejdi, kdyby jedni nebyli pracovití, nebudou z jejich práce spokojeně vegetovat lenoši, kdyby neexistovali dobráci, nebudou existovat zločinci, kdyby na světě nebyli samozvaní duchovní pastýři, nebudou ani existovat jim věřící duchovní ovce, atd. atd.  Co z toho tedy plyne? Informovaní křiváci chtějí sociální… Číst vice »

Gatta
Gatta
Reply to  PPK
11. 3. 2024 9:03

Zdravím – K těm písmenům a knihám.

Znáte „komiksové knihy“?
Nemyslím laciné sešity pro děti, ale tluste drahé skutečné knihy i románových autorů.

https://www.imago.cz/komiksy

A to je dnes i pro některé 40 tileté jediná „literatura“ co „čtou“.

orinoko
Reply to  Gatta
11. 3. 2024 9:45

Kdysi jsem se podílel na částečné likvidaci fondu – libri prohibiti. To bylo žrádlo. Většinou tituly z dob Protektorátu. A většinové zaměření NATO, kolik židů je ve vedení sovětských bolseviku. Pak také jedna kniha fotek, koláží apod. , nic zavadneho. Jen autor zdrhnul na Zápach. Opravdu unikát. Natahal jsem toho domů požehnaně, ale hlavně ty protektoratni tituly začaly rychle nudit. Všechno na jedno brdo. A tak to šlo do sběru. Nakonec jsem si ponechal jen jeden titul: Rusko za mřížemi. Autor Ivan Solonevic, II. vydání, Praha 1936. Je to čtivé, popisuje to nejen pracovní tábor, ale i celkovou situaci. Prohřešek… Číst vice »

PPK
PPK
Reply to  Gatta
11. 3. 2024 11:15

Ano, máte pravdu. Kája Saudek či Magor Jirous by měli radost, pokud by jim někdo dnes dal sedm stovek např. za toto: 

https://www.imago.cz/klik

Konec konců, debilizace dospělých komiksem a výchovně genderovou polo-pornografií pro děti má svůj počátek jak v roce 68 (Ave Eva), tak potom v devadesátkách, kdy úspěšně bodoval zejména majitel nakladatelství Paseka svými kuchařkami. A vida, ono to tam úspěšně pokračuje dodnes! Ostatně, plody „správné“ školní a mediální výchovy lidu vidíme na úrovni pravopisu, stylu řeči a myšlení např. v diskuZZích na Seznamu či ve výsledku posledních voleb. 

https://www.paseka.cz/pribeh-paseky/

idiotronic
Reply to  Gatta
11. 3. 2024 14:43

Za klasickou literaturou se přeci chodí na nádraží nebo do knihbudky! A když už chcete platit, tak na chodbu do knihovny – jednotná cena pět korun!

cerc
Gatta
Gatta
Reply to  idiotronic
11. 3. 2024 16:55

Už jsem viděl „knihovničku“ i ve sběrném dvoru.

On je to problém – jsou knihy na celý život a jiné o kterých víte, že už je nikdy treba ani nedočtete, natož je číst podruhé. Podobné s knihami z pozůstalosti.
A nové knihy odborné nebo ty životní taky potřebují místo.

Rozdat po známých a rodině – odebráno 0 ks
Prodávat na internetu – to je na roky za pár korun.
Tedy taky byl modrý kontejner.

Několik lidí mi (až teď) doporučovalo – viz odkaz. Prý to funguje úplně bezvadně.
https://knihobot.cz/

Gatta
Gatta
Reply to  orinoko
12. 3. 2024 7:19

Ono nejde o nějaké zbohatnutí, i když někdy prý něco má cenu. Problem je přímo Nerudovský. Třeba jsem to zkoušel v místní knihovně – jen zachovalé a maximálné 2 roky staré. A takove ty rady „do nějakého boxíku“… to tak jednu nebo dvě. Když jich ale máte najednou 250 z pozůstalosti. Tedy tyhle firmy si z toho pochopitelně něco strhnou, ale třeba něco zachrání. Kamarád rozprodává pozůstalost po rodičích – kousky třeba za 50, nebo i za 10 korun. Tedy vyfotit, umístit, vykomunikovat, zabalit, odnést na poštu … a moc mu toho stejně neubylo. To je stejně strašné, jak úmrtím… Číst vice »

Hudryperman
Hudryperman
Reply to  Gatta
11. 3. 2024 19:50

Vzpomínám si jak jsem jako dítě sbírala starý papír a nosila ho do sběrných surovostí ve Spálence. Viděla jsem tam pana Hrabala, který se „hrabal“ v těch špinavých hromadách,aby z nich vydoloval
odhozené vzácné knihy.Takže Váš postřeh ze sběrného dvora není
v českých končinách nic nového. Jenka.

orinoko
Reply to  Hudryperman
11. 3. 2024 20:04

Já vídaval Hrabala ponejvíce v Krusovicke hospodě v boční ulici z Pařížské. U tygra jsem/jsme nikdy nebyli. Ve 14 nebo 15 hod fronta, později obsazeno. Dobrá Plzeň byla i U kocoura v Nerudovce nebo U dvou koček? pobliz Perstyna. Kolega z práce byl na jeho přednášce? , kterou Hrabal zakončil – At vám to drásá!
Mně osobně literárně více konvenoval M. Kundera a snad i J. Škvorecký.
Kam chodili oni ovšem netuším.

Hudryperman
Hudryperman
Reply to  orinoko
11. 3. 2024 23:36

Ahoj Orinoko , když je řeč o Hrabalovi,tož přidám také něco.Bylo to v roce 1977.Pracoval jsem tehdá jako soukromý taxikář,samozřejmě jen pod komunálním podnikem v Praze. Jezdil jsem ve dne pro firmy a z toho také platil daně no a v noci pak už jen pro sebe.Moc jsem se tehdá nevyspal.Jedna paní zásobovačka, když jsme jeli k dodavatelům řekla,že má pro mě překvapení. Jeli jsme okolo lesa poblíž Nymburka,když pravila: tady vlevo a pak lesíkem.Zastavili jsme u jedné chaty a v tu chvíli jsem uviděl staršího ,velice smutného muže.Byl to pan Hrabal… Během řeči jsem konstatoval,že je zoufalý,protože mu jeho… Číst vice »

orinoko
Reply to  Stan
12. 3. 2024 11:11

Tato místa pilně doplňuji já, ale z jedné knihbudky si nějaká rodina odnáší skoro všechno, co v ní je. Asi si plní nábytek, a to přesto, že je v budce pokyn – kus za kus. Kolik přinesete, tolik si můžete odnést.

idiotronic
Reply to  orinoko
12. 3. 2024 20:43

Ostrava hl.n.: řada krabic s knihami , ovšem na dohled prodejna Levné knihy (jde o již obsazený název, musela se dodatečně přejmenovat) a ta knihy schramstla. Odry: koupil jsem si z vyřazených Václava Řezáče :Kliuci, hurá za ním , ale mají ve stavu třeba Reportáž, psanou na oprátce nebo Kritiky ,popř. V zemi, kde zítra znamená již včera (autora nebudeme zmiňovat, aby nebyl malér). Pokud jste to neudělali, nahlédněte do webu vědecké knihovny (např. http://www.vkol.cz) a povšimnšte si , že počet výpůjček 4 je normální ,49 už je frekventovaná kniha. Povšimněte si, že Knihovna hl.m.Prahy nabízí některá klasická díla ke… Číst vice »

fajt
12. 3. 2024 9:13

tak naposledy, co jsem držel v rukou tištěný, trochu svázaný text byl takový skoro letáček, prý básniček – okřídlená hovénka – no a to jsem se docela bavil, ani ne tak dílkem samotným jako autorem, páč když si člověk uvědomí, co tady všechno a koho ovlivňoval, tak to je ještě větší bizar než samotné přisprostlé rádoby rýmovačky – jinak na počátku roku jsem si početl v Zosimosovi – stesky posledního římana – kdybych chtěl být jízlivý, tak bych řekl, že od těch časů se v nenávisti a touze po moci toho tolik nezměnilo, jenom sprostý lid je už méně aktivní… Číst vice »