Dotekomanie.cz

První ukázka X TV – aplikace pro televize [aktualizováno]

X Twitter 2 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 23. 4.

Po více než měsíci zde máme další upoutávku na aplikaci X TV, která bude dostupná pro televize Samsung a také Fire TV. Nečekejte speciální verzi sociální sítě, zde půjde hlavně o video obsah. Právě platforma X je v tomto ohledu zajímavá pro tvůrce a zejména možnosti výdělku. Zatím zde ale máme jen upoutávku. Chybí jakékoliv detaily o dostupnosti či omezení.

Původní článek 11. 3.

Nejnovější funkci sociální sítě X (Twitter) jsou články, zcela nový formát příspěvků. Společnost se ale nechce jen tak zastavit a nyní zde máme další oznámení novinky, respektive nastínění toho, co se chystá.

I na televizi

X má velké ambice v oblasti video obsahu a nejde jen o nějaké tvrzení. Nedávno mohli být uživatelé této sociální sítě svědky úspěchu tvůrce Mr. Beats, který na jednom videu vydělal 250 000 dolarů. Očekávali jsme rozšíření funkcí, a to i pro autory, ale jak to vypadá, ambice jsou ještě větší.

Elon Musk na své profilu přesdílel příspěvek, přičemž uvedl, že se dočkáme velmi brzy. V tomto případě jde o aplikaci pro televize. Dle dostupných informací se má jednat o aplikaci pro sledování videí, nikoliv o speciální verzi pro procházení běžného obsahu. Kromě toho se také ví, že aplikace bude dostupná pro televize od Samsungu a také pro Fire TV od Amazonu.

Více informací zatím není k dispozici, ale je možné, že se později dočkáme i varianty pro Google TV a další platformy. Kdy se nových aplikací dočkáme, není zatím známo.

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version