Berounský tunel

Berounský tunel – veřejné projednávání 27.3.2024

Vážení spoluobčané,

dne 27.03.2024 v 15:00 hod. se v Kulturním domě Plzeňka, na adrese Plzeňská 83/48, 266 01 Beroun-Město, uskuteční veřejné projednání záměru „Novostavba trati Praha-Smíchov – Beroun“, známého také jako „Berounský tunel“.

Plánovaná trasa tunelu by měla vést pod centrem naší obce a Vašimi nemovitostmi. Současně by většina prací v rámci realizace tohoto záměru měla probíhat ze zařízení staveniště Tachlovice, které by mělo být po mnoho let umístěno mezi obcemi Mezouň, Tachlovice, Nučice a Vysoký Újezd – Kuchař.

V rámci veřejného projednání budete mít neopakovatelnou příležitost vyjádřit svůj názor k záměru a současně i vznést připomínky k záměru, jehož realizace by na mnoho let mohla negativně ovlivnit kvalitu života v naší obci, životního prostředí a veřejného zdraví.

Další informace:

 

 

Jeden myslel na “Berounský tunel – veřejné projednávání 27.3.2024

  • Dobrý den. Ano všiml jsem si techniky v tomto prostoru díky tomu, že v těch místech jsem rád pozoroval stádo vysoké a asi nemají šanci domoci se svých zvířecích potřeb a vaše komunikace bude vybudovaná okolo mého domu ,který měl svou hodnotu tím že byl mimo provoz. Nemohu být vulgární a snad se té vaší díry už ani nedožiju. Nepřeji tomuto projektu nic dobrého a kdybych měl tu moc proklel bych tento zločin.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *