Spojte se s námi


Tenis

VIDEO: Včelí invaze v Indian Wells! Očekávaný zápas byl z velmi netradičního důvodu přerušen

Tenhle čtvrtfinálový duel patřil mezi nejočekávanější. Carlos Alcaraz se s Alexanderem Zverevem utkal v zápase, který byl odvetou za jejich utkání na Australian Open. Hlavní roli ale přebral brzy někdo jiný.

Publikováno

dne

Tenhle čtvrtfinálový duel patřil mezi nejočekávanější. Carlos Alcaraz se s Alexanderem Zverevem utkal v zápase, který byl odvetou za jejich utkání na Australian Open. Hlavní roli ale přebral brzy někdo jiný.

Odveta v Indian Wells

Alexander Zverev překvapil dvojnásobného grandslamového šampiona Carlose Alcaraze na úvodním majoru sezony v Austrálii. Němec v Melbourne překvapivě vyhrál. Španělský tenista byl ve čtvrtek v Kalifornii odhodlán složit reparát.

Na turnaji Masters v Indian Wells mu k tomu totiž dalo příležitost čtvrtfinálové střetnutí. To mělo navíc potvrdit vysněné složení pro semifinále.

Kromě Němce Zvereva se ale plánům Alcaraze na postup dále v turnaji brzy postavil i další soupeř. A to velmi netradiční.

Včelí roj

Očekávaný duel sotva začal a musel být přerušen. V patnácté minutě utkání totiž narušil průběh utkání včelí roj.

Hlavní rozhodčí zápasu tak musel kromě své vlastní ochrany před včelami přerušit zápas. Oba tenisté opustili kurt a čekali v bezpečí na řešení vzniklé situace.

Zachráncem se stal spolupracovník turnaje v Indian Wells Lance Davis. Ten vzniklý problém profesionálně vyřešil a zápas mohl pokračovat.

Jasné vítězství

Zbytek zápasu byl v jasné režii favorita zápasu. Alcaraz získal jeden servis Zvereva v úvodní sadě a hned tři brejky v sadě druhé. Při svém podání nečelil ani jednomu brejkbolu.

Po setech 6:3, 6:1 tak španělský tenista postupuje do semifinále, kde se utká s Italem Sinnerem. Ten bez větších problémů porazil Jiřího Lehečku a pokračuje tak ve své šňůře zápasů bez porážky.

Ital vyhrál už devatenáct utkání v řadě a favoritem bude i proti Alcarazovi. Ten ale zlepšuje své výkony zápas od zápasu a jak dokázal v duelu se Zverevem nezastaví jej ani roj včel.

Zdroj: BNP Paribas Open, X

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.