AI

Nepřepisujte poznámky z porad ručně. Víme, jak na to jedním kliknutím myši

Zapomeňte na nekonečné ťukání do klávesnice a hodiny zbytečné práce. Raději se spolehněte na moderní převod obrázků na text. S pomocí šikovné umělé inteligence totiž stačí nahrát požadovaný soubor (fotografii ručně psaného textu, PDF či jiný druh dokumentu) a kliknout na tlačítko. Následně se váš text ihned převede do požadované podoby. Otázka minutky.

Seznamte se s umělou inteligencí

Spousta programů si poradí i s vyloženě špatným rukopisem, který po sobě stěží sami přečtete. Dobrým příkladem je třeba oblíbená aplikace Deeply. Právě ta dokáže snadno a rychle převést obrázek na text.

Řada zajímavých funkcí pouze jedním kliknutím myši

Zmíněná platforma však zvládá i několik dalších úkolů, díky nimž si usnadníte práci, studium i podnikání.

Za zmínku stojí hlavně generování různých forem textu. Stačí napsat několik základních požadavků (klíčová slova, tón komunikace či délku textu), a ihned získáte potřebné podklady. To platí pro textaci webových stránek, příspěvky na sociální sítě, e-maily, popisky produktů do e-shopu, slohové práce nebo překlady do/z více než 31 světových jazyků.

Model Deeply si poradí i s generováním obrázků. I v tomto případě stačí zadat do tabulky několik slov. Podle nich následně aplikace vytvoří obraz, který byste nerozeznali od uměleckého díla.

Mrkněte se sami. Nejlepší bude, když si vyzkoušíte bezplatnou testovací verzi. Tu najdete na webových stránkách pod odkazem v první půlce článku. Poté se sami rozhodnete, jaký balíček služeb si zaplatíte.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Cook je nadšený z toho, že zařízení Apple získá ještě letos generativní AI

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Předchozí článek

Apple chce, abyste se mohli dotýkat a cítit věci v AR nebo VR

Následující článek
Baterie

Podle Applu je baterie iPhonu 15 odolnější, než se původně myslelo

Související články