Zdrcující zpráva z Miami, ve 42 letech zemřel přítel Aryny Sabalenky Konstantin Koltsov

Zdroj fotky: Getty images

Světovou dvojku Arynu Sabalenku zasáhla tragická událost. Ve věku 42 let zemřel její přítel Konstantin Koltsov. O smrti bývalého hokejisty a hráče NHL informoval ruský hokejový klub Salavat Yulaev Ufa, kde působil jako asistent trenéra.

Tragická událost pro světovou dvojku

Dnešní den si pro Arynu Sabalenku nepřichystal příjemné zprávy. Několik zdrojů oznámilo úmrtí Konstantina Kolstova, přítele dvojnásobné vítězky Australian Open. Mezi nimi byl i hokejový klub Salavat Yulaev. Zde působil jako asistent trenéra. Zemřel v pouhých 42 letech v Miami. Příčinou úmrtí byla krevní sraženina.

"S hlubokým zármutkem vám oznamujeme, že zemřel trenér Salavatu Yulaev Konstantin Koltsov. Byl to silný a veselý člověk. Hráči, kolegové i fanoušci ho milovali a respektovali. Konstantin Evgenievich se navždy zapsal do historie našeho klubu. Nechť odpočívá v pokoji."

Konstantin Koltsov a Aryna Sbalenka tvořili pár od léta roku 2021. Byl legendou běloruského hokeje. Svou zemi dvakrát reprezentoval na olympijských hrách, konkrétně v letech 2002 a 2010, a pravidelně se také účastnil mistrovství světa. V NHL nastupoval za klub Pittsburg Penguins. Kariéru ukončil v roce 2016.

Druhá ztráta blízké osoby

Bohužel to není první velká ztráta, se kterou se musela Aryna Sabalenka vypořádat. V roce 2019 přišla o svého otce, kterému v té době bylo 43 let. S jeho smrtí se vyrovnávala velmi dlouho. Po zisku první trofeje na Australian Open věnovala vítězství právě jemu. O zisku grandslamu totiž společně snili od začátku její kariéry.

Aryna Sabalenka stále figuruje v pavouku Miami Open, kde plní roli druhé nasazené. Původně se měla střetnout s vítězkou zápasu Badosa/Halep. Je ale velmi pravděpodobné, že se kvůli tragické události odhlásí. Světové dvojce přejeme mnoho sil a upřímnou soustrast.

Máte k tomuto článku co dodat?
Zapojte se do diskuze.
Zobrazit diskuzi
Skrýt diskuzi
Napište komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Google translate
usercalendar-full