Záber kráľovnej Alžbety II. s vnúčatami nadchol svet! Urobila ho Kate... Áno, ďalší fotoškandál je tu

Po upravenej snímke ku Dňu matiek "zaklopal" na dvere svetových médií ďalší foto-škandál princeznej Kate.

20.03.2024 00:00
alžbeta II Foto:
Kráľovná Alžbeta II: a niektoré jej pravnúčatá: hore zľava: Lady Louise Windsor a jej brat James, stedný rad zľava: Lena Tindall, princ George, princezná Charlotte, Isla Phillips, princ Louis, dole zľava: Mia Tindall drží v náručí Lucasa Tindalla, Kráľovná ALžbeta II. a Savannah Phillips.
debata (1)

Pri príležitosti nedožitých 97. narodenín kráľovnej Alžbety zverejnil Kensingtonský palác v apríli 2023 fotografiu, ktorá očarila doslova celý svet. Vznikla krátko pred kráľovninou smrťou, v lete 2022, na zámku Balmoral. Fotografia zobrazuje panovníčku obklopenú niektorými zo svojich pravnúčat, ktoré na zámku v Škótsku v tom čase prázdninovali – Lady Louise Windsor a jej brat James, Lena Tindall, princ George, princezná Charlotte, Isla Phillips, princ Louis, Mia Tindall a Lucas Tindall.

alžbeta II Čítajte viac Na Alžbetu II. spomínajú aj William s manželkou! Krásnym záberom panovníčky, o ktorý sa postarala sama Kate krátko pred jej smrťou

Pri bližšom preskúmaní fotografie však vykazuje badateľné chyby pri úprave, na čo poukazuje agentúra Getty Images, ktorú cituje The Telegraph – fotografia má byť digitálne upravená. „Getty Images skontrolovala predmetný obrázok a umiestnila k nemu poznámku redaktora, v ktorej sa uvádza, že obrázok bol digitálne vylepšený.“

Kate Čítajte viac Niečo také tu ešte nebolo! Ospravedlňujem sa, píše v oficiálnom príspevku princezná Kate

Aké chyby spozorovali? Vzor na kráľovninej sukni je náhle prerušený a limetkovo zelená pohovka, na ktorej rodina pózuje, pôsobí neprirodzene. Ďalej sa poukazuje na viditeľné čierne škvrny za princom Georgeom a princom Louisom, na úpravu vlasov Mie Tindallovej či na chýbajúcu časť kábla.

Za upravenú snímku, ktorá bola vyhotovená pri príležitosti Dňa matiek, na ktorej pózovala manželka následníka britského trónu obklopená svojimi tromi deťmi, sa už Kate ospravedlnila potom, čo ju z ponuky stiahli svetové agentúry z obrazovej ponuky.

Kate Čítajte viac Konečne! Princezná Kate na verejnosti, video ju zachytilo medzi ľuďmi pri celkom obyčajnej činnosti. Ako vyzerá?

"Ako mnohí amatérski fotografi občas takisto experimentujem s úpravou fotografií. Chcela by som sa ospravedlniť za zmätok spôsobený rodinnou fotografiou, ktorú sme zdieľali. Dúfam, že všetci mali šťastný Deň matiek. C,“ znela oficiálna správa od princeznej Kate, ktorá sa objavila na sieti X.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #foto-škandál

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...