Valašské Klobouky - Oficiální web města


Vyhledávání


Sociální sítě

Facebook

Cesta: Titulní stránka

 

Nová zelená úsporám Light: Zájemci se mohou informovat o možnostech dotací

nová zelená light
Setkání se koná ve středu 27. března od 16 hodin ve velké zasedací místnosti v přízemí Městského úřadu Valašské Klobouky.
 

 
 

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Místní akční skupina Ploština ve spolupráci s městem Valašské Klobouky pořádá ve středu 27. března bezplatný seminář, na kterém představí podmínky dotačního programu Nová zelená úsporám Light. Akce proběhne od 16 hodin ve velké zasedací místnosti v přízemí Městského úřadu Valašské Klobouky. Setkání je organizováno na základě četných dotazů a žádostí od občanů.

 

„Dotační program Nová zelená úsporám Light je určený pro starobní důchodce, osoby s invaliditou 3. stupně a rodiny pobírající přídavky na dítě nebo příspěvek na bydlení. Dotaci až 240 tisíc korun je možné čerpat na zateplení fasády, střechy nebo stropu, výměnu oken, solární ohřev vody a další opatření k zajištění úspor a zlepšení energetické soběstačnosti. Více o podmínkách, bezplatném poradenství a možnosti pomoci při vyřízení žádosti sdělí certifikovaní poradci z Místní akční skupiny Ploština,“ uvedl Karel Švach, tajemník Městského úřadu Valašské Klobouky.


Lenka Zvonková
tisková mluvčí


  • nová zelená light
  •  

 
Zveřejnil/a: Ing. Lenka Zvonková
Vytvořeno / změněno: 21.3.2024 / 21.3.2024

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém