MARCELA HANZLOVÁ POKŘTILA SVOU PRVOTINU

V pondělí 18. března se v galerii domu kultury sešli hosté, blízká rodina, přátelé a známí paní Marcely Hanzlové, aby společně pokřtili její knihu „Můj život s Parkinsonem“. V knize autorka sdílí svoji osobní cestu s touto nemocí, o které se mnozí z nás mylně domnívají, že je dědičná. Na křtu se k ní připojili nejen blízcí, jako manžel a děti, ale i přátelé, kolegové z chráněné dílny Puntik, která aktuálně sídlí na ulici Školní v Orlové-Lutyni. Mezi hosty nechyběli ani zástupci města, kteří vyjádřili podporu a uznání její odvaze a otevřenosti.

Zájemci si knihu mohou zakoupit přímo v městské knihovně za cenu 250 korun. Pro ty, kteří dávají přednost elektronickému formátu, je v přípravě také e-kniha, která bude dostupná v brzké době. Tým, který na knize pracoval, nyní chystá rovněž audioknihu, která by měla být hotová do května.

V současné chvíli vyšla kniha v nákladu 500 kusů a vzhledem k vysokému zájmu se chystá její dotisk, který si lidé budou moci zakoupit také v síti knihkupectví Kosmas.


Datum zveřejnění/aktualizace: 21.3.2024

Zpět na výpis