Založ si blog

O mobilizácii Ukrajincov už rozhoduje NATO ?

„Ďalšia mobilizácia na Ukrajine je nevyhnutná…Ukrajina potrebuje nielen zbrane ale aj ľudí, aby pokračovala vo vojnovom úsilí.“ Podľa webu Ukrajinskej pravdy, ktorý cituje dnešná bratislavská Pravda to na Kyjevskom bezpečnostnom fóre nepovedal Zelenskij, nepovedal to ani hlavný veliteľ OS UA Syrskij. Viete, kto to povedal ? Hádajte…

-Nuž, aby ste sa dlho neptrápili, prezradím vám to. Povedal to predseda Vojenského výboru NATO admirál ROB BAUER. Áno, povedal to Robert Peter „Rob“ Bauer, admirál holandského kráľovského námorníctva. Nie ukrajinský prezident, nie ukrajinský generál, ale jeho excelencia t.č. asi „najvyšší vládca“ osudov ukrajinských mužov a žien. Ten, čo rozhoduje o ich živote alebo smrti na donbaskom bojisku.

Bauer povedal: „Nepotrebujeme len delostrelecké granáty, tanky a ozbrojené vozidlá, ale žiaľ, aj nových vojakov, pretože VOJACI UMIERAJÚ…“

Ďakujeme, pán admirál, že ste potvrdili tézu o tom, kto na Ukrajine vládne. Nevládne tam Zelenskij, tobôž nejakí iní Ukrajinci. Vládnu tam generáli a admiráli NATO. Oni predurčujú mobilizáciu, oni vydávajú rozkazy a rozhodujú o tom, čo sa na Ukrajine bude robiť. Oni požadujú, aby sa vojna proti Rusku viedla naďalej, bez ohľadu na straty-až naozaj to toho povestného „posledného Ukrajinca“.

Motivátor Bauer na záver varoval Ukrajinu pred „prílišným pesimizmom“. Ukrajina podľa neho stále môže bojovať. V ukrajinských mestách a dedinách sa totiž stále dajú nájsť nejakí tí muži /ba aj ženy/, čo sa dajú napchať do mundúrov a odvliecť na front.

Ďakujeme, pán admirál Bauer, za jasnú reč. Teraz azda už aj sprostý pochopí, o čo na Ukrajine komu ide. Teraz už aj sprostý na Slovensku pochopí, o čo ide „pánom Holanďanom“ pri návrhoch na úplné zrušenie práva veta v EU. Doteraz to veto ešte v EU je, aj keď obmedzené. Vďaka tomu napr. o nasadení vojakov SR na Ukrajine ešte stále rozhoduje slovenský parlament a slovenská vláda. Návrhy ľudí ako holandský admirál Bauer smerujú k zrušeniu tohto práva veta a ku zrušeniu možnosti rozhodovať o nasadení vojakov z krajín EU a NATO na domácej politickej pôde.

Zatiaľ je to v SR fajn. No ak vďaka tomu, že u nás znovu príde k moci nejaká liberálna vláda a nejaký liberálny prezident a títo darebáci v mene SR za zrušenie práva veta v EU /možno aj v NATO/ zahlasujú, nebude už naša vláda, náš parlament alebo náš prezident schopný nasadeniu vojakov SR v zahraničí zabrániť. Povedané slovami predsedu NRSR-potom sa môže stať, že nám holandský admirál Bauer pošle z Bruselu befél – a my budeme musieť napr. do 24 hodín zhromaždiť povedzme v Humennom na stanici 2000 vojakov v plnej zbroji, aby sa pod vedením holandských, britských, nemeckých, francúzskych dôstojníkov pohli smerom na východ.

Konšpirácia ? Nie, preštudujte si návrhy na úpravu hlasovania v tzv. európskej rade a slová holandského admirála /citované z bratislavskej Pravdy/ – a trochu o nich porozmýšľajte…Porozmýšľajte. – Aspoň trochu o nich porozmýšľajte.

Toľko teória. Tým, čo pred teoretizovaním uprednostňujú suché fakty z frontov, odporúčam môj predchádzajúci dnešný článok.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2009318x
Priemerná čítanosť článkov: 4416x

Autor blogu

Kategórie