MojAndroid

Do redakcie dorazil na test špičkový model smartfónu, ktorý svojou výbavou i dizajnom poteší aj tých najnáročnejších používateľov. Biela verzia Xiaomi 14 Ultra so zadnou stranou s imitáciou kože prišla aj s druhou, väčšou krabicou a nápisom Photography Kit.

Tá ukrýva puzdro s odnímateľným dekoračným krúžkom v atraktívnej oranžovej farbe, druhý ozdobný krúžok v sivej farbe a adaptérový krúžok na 67 mm filter. Ten si ale musíte zakúpiť osobitne. Súčasťou balenia je fotografický grip s integrovanou 1 500 mAh batériou a remienok na ruku, ktorý pripevníte na grip.

Xiaomi Photography Kit
Xiaomi Photography Kit

Xiaomi 14 Ultra je špičkovým smartfónom, ktorý v oblasti mobilnej fotografie prináša to najlepšie, čo aktuálne vie Xiaomi ponúknuť. Vďaka spolupráci so známou firmou Leica, môžete očakávať kvalitné fotografie i videá s výborne nastaveným podaním farieb.

Mohlo by vás zaujímať:

Xiaomi 14 Ultra
Xiaomi 14 Ultra

Photography Kit dodá Xiaomi 14 Ultra ďalšie možnosti používania. Grip na telefón jednoducho nacvaknete a cez integrovaný USB-C port sa spáruje so smartfónom, aby bola zabezpečená stabilita a nízka latencia. Obsahuje dvojstupňovú spúšť (prvé stlačenie zaostrí, druhé nasníma fotografiu), páčku pre zoomovanie, prispôsobiteľné tlačidlo na nahrávanie videa a ďalší vlastný ovládač. Od výroby je na ňom nastavené upravovanie expozície. Photography Kit sa predáva za odporúčanú cenu 199 eur, no na slovenskom trhu ho zatiaľ nekúpite.

Xiaomi Photography Kit
MôjAndroid

Xiaomi 14 Ultra sme vám predstavili v tomto článku a aktuálne ho začíname v redakcii testovať. Ak vás čokoľvek zaujíma, neváhajte a opýtajte sa v diskusii pod článkom. Ak to bude v našich silách, odpovieme tu alebo v pripravovanej recenzii.

Náš tip
V apríli príde na Samsung Galaxy S24 Ultra veľká aktualizácia fotoaparátu

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+