Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mini Live o dracích, Speciál o Nebezpečné rychlosti a Herohero s Formanem a Bondem


ikona
Mr. Hlad
bondheroheromiloš formanmini livemladá dámamoonrakermz live speciálmz livienebezpečná rychlostspeed
Hromada videí a podcastů jen pro vás.  

Na MovieZone Live si budete muset počkat do příštího týdne, ale i tentokrát toho pro vás máme na skladě dost. V MZ Mini Live jsme se ještě jednou podívali na zoubek fantasy od Netflixu Mladá dáma. Respektive od ní jsme se odrazili k žebříčku nejlepších filmových draků. A zdaleka se tu nebavíme jen o Šmakovi a dračici, která měla milostné pletky s Oslíkem ve Shrekovi. 

Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a audio verze najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. A protože by toho bylo málo, máme pro vás nášup. 

V MovieZone Live Speciál se totiž věnujeme jednomu z nejlepších akčních filmů devadesátých let Nebezpečná rychlost, v němž Keanu Reeves a Sandra Bullock řídí autobus, který nesmí zpomalit pod osmdesát kilometrů v hodině. Jak se přeskakují nedokončené dálniční mosty a kolik autobusů při natáčení režírující Jan de Bont zlikvidoval, zjistíte na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. MovieZone Live Speciál můžete také ohodnotit na CSFD.  

Pokud vás naše podcasty baví, budeme rádi, když nás podpoříte na Herohero. Za to se k nim dostanete s několikadenním nebo dokonce několikatýdenním předstihem a ještě nám tam můžete pokládat otázky do MovieZone Live. 

Už teď na Herohero najdete téměř dvouhodinové MovieZone vs. Miloš Forman, kde Cival s Rimsym probírají kariéru největšího českého režiséra. Čerstvě si tam také můžete pustit nejnovější díl MovieZone Live Speciál o bondovce Moonraker, se kterou to bylo o dost složitější, než si možná myslíte. 

A máme tu ještě jedno malé informační video, kvůli kterému možná bude trošku mrzení. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #218: O Mladé dámě a podruhé o Duně

 

MovieZone Live Speciál: Vymítač ďábla

Na pivu s Civalem a s režisérkou animáku Myši patří do nebe Denisou Grimmovou

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace