Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Ráno po té, rána po 100

Ve světě, kde rána po divoké noci mohou přinést více než jen kocovinu, se Klára probouzí s bolestí hlavy, pocitem na zvracení a nejasnými vzpomínkami na předchozí večer. Co začalo jako běžný večer s přáteli, se rychle proměnilo v něco nečekaně zásadního, když se Klára probudí v neznámém prostředí, obklopena nečekaným pohodlím a starostlivostí tajemného muže, který představuje více než jen okouzlující úsměv a aspirin pro její bolest hlavy. Jak se Klára snaží skládat dohromady kousky své noci, odhaluje nejen vášnivé chvíle zapomenutého večera, ale také začíná objevovat hlubší pouto, které mezi ní a tímto mužem vzniklo. "Dámská liga" vás zve na cestu plnou tajemství, vášně a nečekaných zvratů, kde každé nové ráno může znamenat nový začátek nebo odhalení skrytých pravd. Začtěte se do dalšího dílu a sledujte, jak se Klářin příběh bude odvíjet v našem románu na pokračování.
Ráno
Ráno a sex a den je krásnější.

22. 03. 2024

22. 03. 2024

Ráno a kocovina

Ráno s kocovinou je to nejhorší, když je vám víc jak třicet…no dobře čtyřicet. Je vůbec ráno? Nemůžu si vzpomenout, jak jsem se dostala domů, hlava mi třeští, pokoj se hýbe a žaludek mám jak na vodě… Mám jediné štěstí, že mí rodiče vzali děti na prodloužený víkend na hory. 

Teď by se mi tu hodil někdo, kdo by mi donesl prášky. Jak tak ležím v posteli jako mrtvola, a pravděpodobně tak i vypadám, zaposlouchám se do zvuků v okolí. Chci poslouchat to ticho, které se rozléhá po bytě. Něco mi tu nehraje. Kde je to ticho? Televize hraje, a z kuchyně se ozývá rychlovarná konvice. Někdo je u mě v bytě! Nemám sílu se zvednout, napadá mě jen to nejhorší. Někdo se mi vloupal do bytu, chce mě vykrást, znásilnit a zabít… pro hezkou atmosféru si pustil televizi a teď si vaří kafe.

Ženská měj rozum, proč by se vloupal zrovna sem? Zvenku ani zevnitř to taková hitparáda není, aby to někoho lákalo ke vloupání. Z proudu myšlenek mě vytrhne zacinkání nádobí, jak jej někdo položí na noční stolek vedle postele.

Zdá se mi

Vzhlédnu tím směrem a uvidím JEHO. Tělo Adonise se nade mnou sklání, bez trika, jen v boxerkách. „Dobré ráno.” zazubí se na mě. „Nesu ti aspirin.” Spása je tady. „No, a až budeš chtít, udělám palačinky.” On se mi snad zdá… může být někdo takhle dokonalý? „Budu vedle, kdybys něco potřebovala.” Políbí mě na čelo, a odejde. 

Dám si prášek, a pořádně ho zapiju, zapomněla jsem jakou mám žízeň. Najednou na mě padne únava, zavřu oči a usnu. 

Šlofík mi udělal dobře, otevřu oči, a konečně se rozhlédnu kolem sebe. Moment. Nějak to tu nepoznávám. Nemám noční stolek, a vlastně ani pořádnou postel. Tohle není moje ložnice. Tohle je JEHO ložnice. A právě jsem odhalila záhadu, kam se podělo jeho triko, mám ho na sobě já.

K TÉMATU  Nedaří Vám se otěhotnět? Jak správně na IVF
Ráno
Ráno a sex

Uspokojení

Ráno se mi vybavují se mi útržky minulé noci. 

Jeho rty na mých. Horký dech na krku. Hlava zabořená v mých ňadrech. Mé rty kolem jeho ztopořeného údu. Ruce na mých bocích. ON nade mnou přirážející jak o život.

Krom otevření balení kondomů a následném šukání do bezvědomí, jsme otevřeli svá srdce.

Dravý, zuřivý sex, který nastal po hodinách povídání, přešel do náruživého milování. Když pak jeho ztěžklé tělo leželo na mém, pohrávala jsem si s jeho vlasy na krku. Necítila jsem se provinile ba naopak, cítila jsem pocit naprostého uspokojení. 

To je má poslední vzpomínka… pak si jen vybavuji bolest hlavy a pocit na zvracení. Tohle všechno je ale pryč. Musím zjistit, co mi to dal za zázrak, po kocovině není ani památky. Rozhodnu se vyjít z ložnice, oděná jen do jeho trika, stejně mi nic jiného nezbývá, po mém oblečení vyhlásím celostátní pátrání později.

Stojí zády ke mně, dívá se z okna. Dopustil se obrovitánského hříchu. Svá široká ramena, štíhlý pas, zadek k nakousnutí a vypracované nohy zakryl oblekem.

Nové ráno – realita volá

„No a tohle se odehrálo před dvěma týdny. Nebo taky možná ne… Nějak si tím nejsem jistá. Mám okno a tohle možná všechno byly halucinace. Od tý doby jsem o něm neslyšela… “ Podívám se na svou kamarádku – Vandu. Sedíme spolu u ní v bytě na gauči. Z vedlejší místnosti se ozývá rádio. Na klíně houpu její vnouče. Roční holčička se na mě směje. Je to krásný zvuk. Dětský smích mi chybí, mé děti jsou už velké. Třináctileté syn se už nechce k mámě přitulit. Přivinu k sobě tohodle prcka. Před dvaceti lety jsem takhle držela její maminku. Všechno nějak uteklo.  

K TÉMATU  Nejste fotogenická? Omyl. Pouze neznáte svůj správný úhel

„Už by měla jít spát, půjdu ji uložit.” Předám malou Vandě do náruče.. „Už bych měla jít, musím ještě vyzvednout děti u našich.” Rozloučíme se. Nastoupím do výtahu a zmáčknu tlačítko označující přízemí. 

Podívám se na sebe do zrcadla, něco se za poslední dobu změnilo. Vlasy mám lesklé, pleť svěží. Usměju se na sebe, mám sice rozporuplné pocity, ale vypadám dobře. 

Vystoupím z výtahu s úsměvem na rtech. Otevřu dveře a tam stojí ON. „Kláro, …”

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Rozhodnutí. Teď nebo nikdy

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Nedávná událost, velká bouře na řeckém poloostrově Chalkidiki, ukázala, že je mezi cestovateli stále mnoho těch, kteří nejsou připraveni na mimořádné situace. Cestovní pojištění je nutností, protože vás běžně může potkat na dovolené úraz, havárie či porucha automobilu, zemětřesení, setkání s divokým zvířetem, či dokonce teroristická akce. Jak se zachovat, abyste z události vyšla pokud možno nepoškozená?
Máme tu nový rok, nejspíš jste si stanovili různá předsevzetí a jedno z nich může být právě cvičení. Možná jste se ale pokoušeli cvičit už dřív, ale moc dlouho vám to nevydrželo. Anebo jste se k tomu nakonec ani neodhodlali. Čím to vlastně je? A jak to jednou provždy vyřešit a doopravdy se cvičením začít? Pojďme si o tom něco povědět!
Věčná krása, která žena by po ní neprahla? Proto se dennodenně snažíme našemu přání přiblížit a stojí nás to nejen velké úsilí, ale především peníze.
Vietnam je turisty hojně navštěvovaný, a to zcela zaslouženě. Je to nádherná země s přátelskými lidmi, krásnou přírodou, zajímavou faunou a flórou, architekturou, historií i jídlem. Po Vietnamu můžete klidně cestovat týdny, nebo dokonce měsíce, a stále vám zůstanou neprozkoumaná místa. Co navštívit ze všeho nejdříve?
Ne, že by za vás bylinky vyřešily veškerá kila přibraná během vánočních svátků. Pokud je ale rády používáte, mohou vám pomoct nastartovat vaše trávení a tělo pak bude snadněji odbourávat nahromaděné tuky. Jestli jste se tedy rozhodly začít s hubnutím, klidně po nich sáhněte.
Svým tvarem trochu připomíná mrkev. Jindy zase mívá kulatý tvar a na pohled tak připomíná přerostlou ředkvičku. O čem je řeč? O zelenině, kterou mnoho lidí (ne)vědomě přehlíží a do jídelníčku ji zařazuje jen zřídka. Znáte bílou ředkev?
V okamžiku, kdy vyšla světoznámá hra Last of Us a podle ní byl natočený i seriál, který teď každé pondělí vysílá stanice HBO, mnoho lidí propadlo panice, zda je možné, aby houba známá pod jménem cordyceps (ta, co bytosti proměňuje v nemrtvé stvůry), mohla skutečně napadnout i lidi. Co je nad různými spekulacemi pravdy?
Občas kvůli tomu, že je tady zase, protočíme panenky. Často nám připravuje krušné i bolestivé chvíle a někdy bychom byly raději, kdybychom si užily alespoň měsíc bez ní. Přesně tak většina žen vnímá menstruaci, která vlivem let neustále mění svou podobu. Jak vypadá ve dvaceti, třiceti a ve čtyřiceti? Mrkněte na její tři, pokaždé jiné, tváře.
Přirozené světlo nesmí v interiéru chybět, ale má ho být tak akorát. Někdy se však sluníčko zblázní a nezbývá, než ho vrátit do patřičných mezí. Slouží k tomu stínící technika, která má navíc dekorační funkci. Typickými zástupci interiérového stínění jsou vnitřní rolety a žaluzie. Ale co když se vám okoukaly nebo jen toužíte po designové lahůdce? Pak se vám budou líbit rolety typu den a noc. .
Na slavnostním večeru v pražském O2 universu se rozdávaly prestižní Ceny Anděl, přičemž sobotní gala byla svědkem ocenění nejlepších z nejlepších na české hudební scéně. Středem pozornosti se stala kapela November 2nd, která si odnesla ocenění za Nejlepší album, ale světla reflektorů se soustředila i na umělce jako Anna K, David Koller a Viktor Sheen, kteří rovněž zaznamenali významná vítězství.
Deprese a úzkosti jsou dnes běžné jevy, se kterými se potýkáme. Zatímco někdo k těmto stavům sklouzne z důvodu špatného rodinného zázemí, jiný se do depresí dostane z důvodu až příliš velké snahy uspět. A někdy - někdy je na vině takzvaná obsedantně-kompulzivní porucha. O co konkrétně jde?
Každá z nás chce být krásná. Ale je nutné být krásná za každou cenu? V případě prodlužování vašich vlastních řas těmi umělými rozhodně platí, že zdraví je důležitější. Jaká vám kvůli umělým řasám hrozí rizika? A čím můžete umělé prodlužování nahradit?

Výběr článků

Jak vyšroubovat prasklou žárovku nebo čím vyčistit varnou konvici od usazenin? To a mnoho dalšího se dozvíte ve videu. Vše zvládnete do pěti minut!
Sprchování nebo koupání jsou každodenní činnosti. Většinou se k nim schyluje po ránu, ale jindy také večer po náročném dni v zápřahu. Mnoho lidí však k této fázi hygieny přistupuje ekonomicky a spíše se nekoupou, než koupou. Čím víc se budu sprchovat či koupat, tím větší poplatky se na dům budou vztahovat, říkají si. Jelikož ale mluvíme o nezbytnosti, prozraďme si, co je z tohoto pohledu lepší čili ekonomičtější.  
Když spolu jedou dospělé holky na dovolenou, neznamená to, že jsou ve vztahu nešťastné. I když spolu často jezdí právě ty, které jsou singl. Proč si dát pozor na to, s kým a kam jedete?

Nepřehlédněte

Máte zahradu? Pak by byla velká škoda, kdybyste na ní nepěstovali vlastní zeleninu a ovoce. Nejenže je úroda, kterou si sami vypipláte chutnější než ta z obchodu, nemusíte se obávat žádných chemických látek a postřiků, ale navíc i hodně ušetříte.
Chcete-li si koupit pohodlné a zároveň trendy boty, určitě vsaďte na kožené kousky. Ty mají mnoho předností. Na následujících řádcích si na koženou obuv posvítíme pěkně zblízka. Povíme si jak ji vybrat a i to, s jakými módními doplňky ji kombinovat. Proto pojďte číst dále a nechte se inspirovat společně s námi.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek