Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

IVAR.SE – Elektrický zásobníkový ohřívač vody

Elektrický zásobníkový ohřívač zajišťuje jednoduchou a rychlou přípravu teplé vody pro domácnost.

IVAR.SE – Elektrický zásobníkový ohřívač vody
IVAR.SE – Elektrický zásobníkový ohřívač vody

Novinkou v nabídce společnosti IVAR CS jsou elektrické zásobníkové ohřívače, kterými se společnost snaží uspokojit požadavky zákazníků a trhu. Ohřívače jsou dodávané v objemech 80, 100 a 120 l. Umožňují jednoduchou a rychlou vertikální instalaci na stěnu, nebo jinou dostatečně pevnou nosnou konstrukci.

Součástí dodávky je antikorozní hořčíková anoda pro zvýšení ochrany před bludnými proudy. Materiál ohřívačů je ocel s vnitřní povrchovou úpravou SMALGLASS. Vybaveny jsou měděným topným tělesem, teploměrem pro kontrolu teploty a LED diodou provozního stavu. Tepelná izolace je z ekologické polyuretanové pěny bez CFC.

Upozorňujeme, že nezbytnou podmínkou při instalaci ohřívače teplé vody je i instalace bezpečnostní pojistné skupiny IVAR.G 501, která eliminuje riziko vzniku trhlin způsobených tepelnou roztažností teplé vody. Bezpečnostní skupina IVAR.G 501 je vybavena integrovaným pojistným ventilem, zpětným ventilem a kulovým uzávěrem.

 

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama