Domov Novinky Brahim debutoval za Maroko

Brahim debutoval za Maroko

Maroko porazilo Angolu v priateľskom zápase a Brahim debutoval za svoj nový národný tím. Útočník odohral takmer celý zápas a patril medzi najlepších hráčov na ihrisku.

Autor: Marek Varga
0 komentár

Maroko od začiatku dominovalo, no do pokutového územia súperov sa veľmi dostať nedokázalo. Najlepšie príležitosti premárnil El Kaabi, ktorý z niekoľkých metrov minul hlavou a pri druhom pokuse minul loptu tesne pred bránou. Hostia odpovedali protiútokmi a štandardkami, po ktorých strelil dve nebezpečné hlavičky Mabululu.

Druhá časť začala dobrou ďalekonosnou strelou hostí a veľkou šancou Brahima, pri ktorej si brankár zle prerátal výbeh na kolmú loptu, ale pokus útočníka o lob brankár ubránil.

V útoku hral Brahim ako ofenzívny stredopoliar pozične za útočníkom a v obrane bol druhým útočníkom v rozostavení 4-4-2. Útočník Realu sa často zapájal do akcií, a najmä s Amrabatom si vymieňal veľa prihrávok.

Niekoľkokrát veľkolepo prešiel aj cez fyzicky zdatných súperov. Po jednej z fintičiek mu súper zaútočil na nohy a dostal žltú kartu. Celkovo si vyslúžil niekoľko faulov.

V prvom polčase vyslal jednu strelu v šestnástke, ktorú zblokoval obranca. V druhom mal veľkú príležitosť po zlom zákroku brankára, no jeho pokus o lob brankár ubránil.

Po zmenách v závere hral chvíľami aj Brahim ako pravé krídlo. Tento úkon formálne zatvoril cestu útočníkovi Realu hrať za Španielsko. Nakoniec Brahim odohral 87 minút a odišiel za potlesku štadióna. Je vhodné dodať, že na marockej lavičke zostal Yusi z juniorky Realu Madrid.

 

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x