reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Agentura Ecomail: obrat za rok 2023 vyrostl na 114 milionů korun

09:31, 23. 3. 2024
marketing Aleš Borovan

Marketingová agentura Ecomail (provozní firma Ecomail.cz), která se specializuje na mailing, hlásí na rok 2023 nárůst obratu o 38 procent. Obrat firmy tak poprvé přesáhl 100 milionů korun.

Podle údajů Ecomail obrat společnosti loni vyšplhal na 114 milionů. "Každý měsíc přibylo 300 nových platících klientů," uvedli zástupci firmy. Mezi nové zákazníky patří například Oktagon, ZOO Praha, Amazing Places, MultiSport, UGO nebo Packeta/Zásilkovna. V závěru loňského roku agentura expandovala do Polska, ve které má dle svých slov stovky nových uživatelů.

"V loňském roce jsme kompletně lokalizovali celou aplikaci, tým jsme posílili o bilingvní kolegy, kteří se starají o polskou klientelu a zahájili intenzivní komunikaci s polskými partnery. Nyní pracujeme na integracích na nejvýznamnější polské nástroje," uvedl Jan Tlapák (na fotce vpravo), spoluzakladatel a CEO ze společnosti Ecomail. Ten vlastní polovinu společnosti, druhou půlku Jakub Stupka (vlevo). Ecomail v roce 2022 skončila v čistém zisku přes 15 milionů, o rok dříve to bylo více než 11 milionů korun.