Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Herečka Anna Polívková slaví 45. narozeniny. Velmi si střeží soukromí a podle numerologie je tolerantní a přátelská

24. března 2024 | 05:00

Snad můžeme prozradit, že populární herečka Anna Polívková slaví své 45. narozeniny. Stále mladá a krásná, s mnoha rolemi před sebou. Narozená ve znamení Berana a s komediálním talentem po otci Boleslavu Polívkovi. Pojďme si připomenout její nezapomenutelné herecké výkony a podívat se na její datum narození z hlediska numerologie. Jací jsou lidé narození 24. března?

Spousta slavných příbuzných

Herečka Anna Polívková má opravdu mít po kom svůj talent. Pochází z hereckého rodu s mnoha příbuznými, jež se proslavili a uplatnili v umělecké branži. Je dcerou Bolka Polívky a herečky Evelyny Steimarové, která pochází ze slavného hereckého rodu Steimarů. Strýčkem Anny Polívkové byl herec Jiří Kodet, babičkou a prababičkou uznávané herečky Jiřina Steimarová a Anna Steimarová, prapradědečkem významný divadelní ředitel Vendelín Budil. U Anny bylo jasné, že půjde ve šlépějích žen svého rodu. Vystudovala konzervatoř a poté Mezinárodní školu pohybového divadla Jacquese Lecoqa v Paříži. Pohyb jí rozhodně není cizí, protože v roce 2013 vyhrála taneční soutěž Star dance…když hvězdy tančí a dojala porotu k slzám.

VIDEO: Bydlení Chantal Poullain v bytě s nádechem francouzského venkova

Video se připravuje ...
Bydlení Chantal Poullain v bytě s nádechem francouzského venkova • VIDEO: Videohub

Komediální herečka

Vidět ji můžete v mnoha úspěšných českých komediích, například Účastníci zájezdu (2006), Po čem muži touží (2018) a Po čem muži touží 2 (2022), Ženská na vrcholu (2019), Matky (2021), Střídavka (2022), Špunti na vodě (2017), Špindl (2017), Lítá v tom (2023) a mnoha dalších. V pohádce Největší dar (2022) si zahrála po boku svého otce Bolka Polívky. Poprvé se objevila v roce 1999 v seriálu Hotel Herbich a filmu Návrat idiota ve vedlejší roličce dívky z tanečních. Zahrála si také v několika seriálech, například Až po uši (2015–2017) a kromě toho hraje v divadle. Z nových filmů ji čeká premiéra komediálního seriálu Policejní historky.

Soukromí si střeží

Když si to shrneme, Anna Polívková je ideální představitelkou hlavních rolí žen v romantických komediích, které musí objevit své sebevědomí, překonat obtíže a najít lásku a štěstí. A jak to má sama s láskou? Herečka je pověstná tím, že si své soukromí pečlivě střeží. Na premiéře filmu Lítá v tom se však objevila se svým přítelem, s nímž, jak se zdá, je šťastná již nějakou dobu. V minulosti se v jejím životě objevilo několik mužů, prozatím však nezakotvila v žádném dlouholetém svazku a nezaložila rodinu.

Jací jsou lidé narození 24. března?

A jaká je Anna podle numerologie? Lidé narození 24. dne v měsíci jsou podle numerologů velice přátelští, vstřícní vůči druhým, otevření, upřímní, praktičtí, velkorysí, tolerantní a druzí se na ně vždy mohou spolehnout. Nechybí jim velká pracovitost, zodpovědnost a smysl pro povinnost, také smysl pro rodinu, vášnivost a emocionalita, opravdové přátelství k lidem, rovněž cit pro umění a nesporný talent i láska k umění jako takovému. Ve spojení s progresivním znamením Berana toto datum narození vypovídá o jiskřivé tvůrčí energii, nezávislosti, skvělých organizačních schopnostech a velké píli i houževnatosti vedoucí k úspěchu. Pro Annu je velmi důležitá její práce, kterou má velmi ráda a je jí oddaná. Je impulzivní a snadno se umí pro něco nadchnout.

Autor: Taťána Kročková