Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #760 o Capovi, Black Pantherovi a Spideym


ikona
Mr. Hlad
black panthercaptain americafootloosemarvel 1943spider-manspider-versesydney sweeneyvíkendový výplach
Kolik nácků seřežou Black Panther a Captain America? Proč natočila Sydney Sweeney Madam Web? A co má Sharon Stone společného s Barbie? 

Víkendový výplach

Poplivání týdne
Na Madam Web si rád plivne každý, to je samozřejmě v pořádku, ten film si to zaslouží. Ale že to dělá veřejně i Dakota Johnson, to už mohlo leckoho překvapit. Teď se k ní navíc přidala i Sydney Sweeney. Ta na férovku řekla, že nepovedená komiksovka pro ni byla jen práce, na kterou kývla proto, aby měla lepší pozici u hlavounů u Sony. Těžko říct, jestli jí tohle upřímné vyjádření tu pozici spíš neohrozí. 

Hra týdne
Marvelovské hry jsou poslední dobou docela zajímavé a dvojka Spider-Mana patří mezi nejlepší hry loňského roku. Na třetí díl jistě za pár let taky dojde, ale ještě před tím dorazí Marvel 1943: Rise of Hydra, kde se potkají Captain Ameria a Black Panther a budou po krku náckům v okupované Paříži. 

Tipy týdne
Paul Rudd teď míří do kin v pokračování nových Krotitelů duchů a potká se tam s komediálními legendami Bille Murrayem nebo Danem Aykroydem. A evidentně jejich práci zná a komediální žánr osmdesátých let má poctivě nastudovaný.

Ples týdne
Kevin Bacon v roce 1984 asi netušil, že se z jeho Footloose stane klasika. Film o městečku, kde je zakázaný tanec, se mu teď připomněl, protože střední škola Payson High School organizuje ples a studenti se rozhodli Bacona pozvat. A prý dorazí

Podcast týdne
Komici Dana Carvey a David Spade rozjeli vlastní podcast Fly on the Wall with Dana Carvey a David Spade a pozvali si do něj Sharon Stone. A ta jim mimo jiné prozradila, že v devadesátých letech zkoušela natočit film Barbie. A že to skončilo dost nepříjemně. 

Dekáda týdne
Sedmdesátá léta jsou co se filmů týče moje vůbec nejoblíbenější dekáda. A evidentně nejen moje, jak ukazuje tohle video, kde si někdo vyhrál se střihem nejen na hudbu, ale i na text od Queenů. 

Kraťas týdne
Asi si ještě chvíli počkáme, než dorazí třetí Spider-Verse, ale i když to možná nevíte, krom dvou celovečerních filmů existuje ještě kraťas The Spider Within: A Spider-Verse Story. Ten se vloni promítal na festivalech, ale Sony teď prozradilo, že už ve středu 27. března se objeví na youtube. Sice má jen sedm minut, ale furt dobrý. 

RIP týdne
Ve věku 88 let zemřel M. Emmet Walsh. Herec, který se nikdy nestal hvězdou, ale výrazných rolí si odehrál spoustu. Vidět jste ho mohli v Blade Runnerovi, skvělý byl ve Zbytečné krutosti a mihl se i  Na nože. Tak si ho připomeňte. 

Druhý podcast týdne
Přiznám se, že o podcastu Table Read jsem donedávna neslyšel, ale už teď vím, že s ním pár hodin strávím. Setkávají se v něm totiž herci na „čtené zkoušce“ a čtou ze scénářů, které nebyly nikdy natočené. Ale i z těch, které už kdysi dávno natočené byly. 20. dubna se tak sejde režisér Tom Holland se svými herci z hororu Hrůzná noc. A přidají se k nim Rosario Dawson a Mark Hamill!

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se vás ptali, jestli je podle vás lepší montypythonovský Život Briana, nebo Svatý grál. Celkem s přehledem zvítězil Brian 

Dnes se podíváme na Road House a na jeho režiséra. Zajímalo by nás, jaký film Douga Limana máte nejradši. Je z čeho vybírat, takže názvy pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace