MojAndroid

Značka Polar prináša na trh nové smart hodinky Polar Grit X2 Pro, ktoré sú ich prvým modelom s AMOLED displejom. Podľa portálu GizmoChina mieria svojimi funkciami a aj cenou primárne na profesionálnych športovcov.

Odolnosť, AMOLED displej a slušná výdrž

Hodinky sú vyrobené podľa najvyšších štandardov odolnosti na vojenskej úrovni, vďaka čomu prežijú aj extrémne podmienky. Vodotesnosť je certifikácie 10 ATM, takže sa s nimi dá aj potápať. Dotykový 1,39-palcový AMOLED displej s vysokým rozlíšením (454 × 454 pixelov) je chránený zafírovým sklíčkom odolným proti poškriabaniu a rámom z nehrdzavejúcej ocele.

Polar Grit X2 Pro
Polar Grit X2 Pro | Zdroj: GizmoChina.com

Dvojfrekvenčné GPS zaisťuje presné vyhľadanie polohy a offline mapy eliminujú obavy, že sa na turistike stratíte. Hodinky ponúkajú aj podrobné profily trás a výšok a analyzujú aj stúpanie do kopca pomocou funkcie Hill Splitter. Technológia Polar Elixir Biosensing sleduje vaše vitálne funkcie a metriky športového výkonu, vďaka čomu môžete posúvať svoje športové limity.

Funkcie SleepWise a Nightly Recharge zase monitorujú kvalitu vášho spánku a regeneráciu. Zaistia tak, že si dobre oddýchnete na ďalšiu športovú výzvu. Lákadlom je aj výdrž batérie, ktorá je až 43 hodín v tréningovom režime a 10 dní v režime smart hodiniek. Polar Grit X2 Pro sa dodáva v troch variantoch. Základný model za 749,99 eur, verzia s hrudným pásom so snímačom srdcovej frekvencie za 799,99 eur a edícia z titánového puzdra za 869,99 eur.

Náš tip
Aktualizácie máp, umelá inteligencia v zdravotníctve či recenzia najlepšieho skladacieho smartfónu | Prehľad týždňa

 

 

24.3.2024

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+