Domov Prestupy Prezradil Tchouaméni, že sa Mbappé sa pripojí k Realu?

Prezradil Tchouaméni, že sa Mbappé sa pripojí k Realu?

Francúzsky stredopoliar v rozhovore pre Téléfoot naznačil, že prestup jeho spoluhráča do kráľovského tímu je už istý.

Autor: Marek Varga
0 komentár

Keď Kylian Mbappé oznámil PSG, že s nimi nepredĺži zmluvu, ktorá mu vyprší 30. júna, obrátil presýpacie hodiny hore nohami a všetci začali čakať na oznámenie jeho nového klubu.

Ale istým spôsobom sa oslobodil. Proti Nantes to bolo jasne viditeľné niekoľko hodín po tom, čo dal najavo svoj úmysel, keď strelil gól z lavičky a nemohol sa prestať usmievať. V nedeľu pre Téléfoot povedal: „Som pokojný.“

Francúzsky útočník svoju budúcnosť nekonkretizoval, no v programe TF1 ubezpečil, že pred majstrovstvami Európy bude všetko jasné: „Ľudia to potom budú vedieť. Na EURO prídem s kľudom. Teraz som pokojný a potom budú pokojné aj mysle fanúšikov.“

Je jasné, že záležitosť už nie je v kompetencii PSG. Potom, čo hráč išiel do klubovej kancelárie z Parc des Princes, aby bez možnosti zmeniť názor informoval, že nepredĺži zmluvu, táto záležitosť už nie je záležitosťou ani štátu, pretože nie je o čom diskutovať ani vyjednávať.

Mbappé nebude pokračovať vo svojej kariére v Paríži a klub to už akceptoval, rovnako ako Luis Enrique („musíme myslieť na budúcnosť“) a ako sám hráč priznáva: „V klube sa už o tom nediskutovalo, nikto sa so mnou o tom nerozpráva. Nie je žiadny problém.“

Mbappé sa snaží nenaznačovať tím, do ktorého prestúpi po 30. júni, aj keď všetko nasvedčuje tomu, že to bude Real Madrid. Hráč sa chce sústrediť na víťazstvo v Ligue 1 a postup do ďalších fáz Ligy majstrov.

Jeho ďalší súper, Barça, je jednou z tých výziev, ktoré si zaslúžia plnú pozornosť a sústredenie. Pri tomto type operácií, s toľkou mediálnou pozornosťou a toľkými zainteresovanými ľuďmi, však zvyčajne dochádza k indiskrétnosti. Ak máte návod alebo úplné informácie, je ťažké ich udržať až do oficiálneho oznámenia.

To sa stalo Tchouaménimu, ktorý sa tiež rozprával s Téléfootom. Keď sa ho opýtali na Mbappého, povedal niečo, čo bolo zverejnené na Téléfoot X účte, ale takmer okamžite vymazané: „Španieli si veľmi dobre uvedomujú Kylianovu triedu, ale keď ho budú sledovať deň čo deň, skutočne si uvedomia, aký je to skvelý hráč.“

Stredopoliar so slovami „budú ho sledovať deň čo deň“ považoval za samozrejmosť, že Mbappé v budúcnosti prestúpi do hlavného mesta Španielska.

Real Madrid uzatvára Kylianov prípad. Hoci zmluva ešte nie je podpísaná, medzi stranami existuje ústna dohoda a dohoda bude dokončená v najbližších týždňoch a oficiálne oznámená až na konci sezóny.

Ak sa to stane skutočnosťou, bude to vyvrcholenie niečoho, čo bolo vo vzduchu už roky.

Florentino Pérez zorganizoval 1. júna stretnutie s José Ángelom Sánchezom a Carlom Ancelottim, ktoré bolo kľúčové pri plánovaní podpisu zmluvy s Francúzom.

Na tomto stretnutí prezident Realu Madrid v odpovedi na trénerovu žiadosť o podpísanie gólového útočníka, akým je Harry Kane, uviedol, že nemá v úmysle posilniť útok nad rámec hosťovania Joselua (čo ešte nebolo oficiálne oznámené), aby sa pokračovalo v politike úsporných opatrení a bolo tak všetko pripravené na Mbappého príchod v roku 2024.

Ancelotti urobil to, čo vie najlepšie: prispôsobil sa okolnostiam, využil Bellinghama, zmenil mu pozíciu a prekonal ťažkosti. Teraz Real vedie La Ligu a je vo štvrťfinále Ligy majstrov.

V klube vládne pokoj aj napriek mnohým prekážkam, ktoré sa počas sezóny objavili, čo nám umožňuje pozerať sa do budúcnosti s optimizmom a čakať na príchod galaktického Mbappého.

zdroj: relevo.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x