Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aplikace myVAILLANT pro vzdálenou správu topných systémů

S internetovou bránou VR 940f myVAILLANT connect a ekvitermním regulátorem VRC 720(f) sensoCOMFORT lze velmi pohodlně ovládat kondenzační kotle a tepelná čerpadla Vaillant i s přípravou teplé vody.

Díky aplikaci myVAILLANT je ovládání topných systémů Vaillant chytřejší, rychlejší, intuitivnější a technologicky vyspělejší než kdykoli předtím.

Vše probíhá velice snadno a intuitivně pomocí vzdáleného přístupu přes aplikaci v mobilním telefonu.

Jedná se o systém chytrého vytápění pro každého: snadné ovládání a nastavení systému dle vlastních preferencí. Intuitivní aplikace myVAILLANT umožní kontrolovat, optimalizovat a spravovat topný systém kdykoliv, odkudkoliv a s informacemi v reálném čase. Přesně tak, jak bude zákazník potřebovat.

myVAILLANT není pouhá aplikace, díky které je ovládání vytápění pohodlnější. Je to chytrý ekosystém, který se neustále zlepšuje a rozšiřuje. V následných aktualizacích jsou a budou postupně přidávány další užitečné funkce pro snazší ovládání systému i jeho efektivnější provoz či následný servis.

Více informací


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 
Reklama