Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NOVINKA: PROPASIV® Atika šetří náklady i čas

V sortimentu PROPASIV nyní můžete nově nalézt prvek PROPASIV® Atika. Naše řešení nahrazuje standardní způsob vytvoření a izolování atiky a spojuje více kroků do jednoho. Díky tomu šetří náklady i čas.

Prvek PROPASIV® Atika se skládá ze dvou samostatných dílů: 

spodní hranol PROPASIV® Atika 1 se skosenou horní hranou pro vytvoření spádu atiky pro odvod vody a horní hranol PROPASIV® Atika 2 jako podklad pro instalaci atikového plechu.

Hranoly PROPASIV® Atika 1 a 2 jsou vyráběny na míru podle potřeby stavby, a tedy není nutné jejich délkové nebo výškové řezání. Rozměry jsou určeny cílenou výškou atiky, tloušťkou tepelné izolace fasády a samozřejmě obvodovými rozměry střechy.

PROPASIV® Atika díky použitému materiálu efektivně přerušuje tepelné mosty

  • Součinitel tepelné vodivosti PROPASIV® Atika  λ= 0,034 W/(m•K)

Při architektonickém požadavku na nízkou výšku atiky lze výhodně kombinovat prvek PROPASIV® Atika a tenkou tepelnou izolaci VakuPRO®, která je vhodná k plošnému zateplení střechy.

  • Součinitel tepelné vodivosti VakuPRO®  λ= 0,007 W/(m•K)

Proč využít prvek PROPASIV® Atika  

Jedná se o jednoduchý způsob přerušení tepelných mostů a vazeb u napojení atiky na stropní / střešní konstrukci. Díky tomu se čas vytvoření atiky mnohonásobně zkracuje ve srovnání se zděnými nebo monolitickými atikami, které je nutné izolovat směrem do plochy střechy a nad nadezdívkou. S prvkem PROPASIV® Atika získáte požadovaný výsledek s vynikající tepelněizolační funkcí podstatně rychleji, k čemuž přispívá i výroba na míru. 

Více o produktech PROPASIV


PROPASIV s.r.o.
logo PROPASIV s.r.o.

Vyvíjíme a prodáváme špičkové stavební prvky pro přerušení tepelných mostů. Zabýváme se speciálními izolacemi v technicky náročných stavebních situacích (izolování v tenkých vrstvách). Poskytujeme kompletní servis, poradenství a zpracování technické ...

 
 
Reklama