Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jaro je tu! Otestovali jsme produkty, které rozhodně musíte mít

  • Jaro je tu! Otestovali jsme produkty, které rozhodně musíte mít
    25. března 2024 | 08:00

    Jaro už je za dveřmi a s ním přichází nové trendy nejen v kosmetice, ale i v líčení. Pokud máte pocit, že vaše vlasy, tvář a tělo potřebují změnu, pak je vhodný čas. Přinášíme vám nápady na skvělé produkty, s kterými budete sebevědomější a připravená na nové období.

  • Minimum tahání – maximum lesku

    Kartáč na vlasy s kančími štětinami, BrushArt, 475 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Pokud vás trápí hrubé vlasy bez lesku, zkuste změnit kartáč.  Zařaďte do své každodenní vlasové péče ten s kančími štětinami. Kančí štětiny jsou jedny z nejlepších pro krásnější vlasy, rovnoměrně rozvádějí maz po celé délce vlasu a zanechávají vlasy lesklé, hladké a stimulují vlasovou pokožku. Je vhodný na všechny délky vlasů, díky odlehčené hmotnosti vás nebude bolet ruka a inovativní rukojeť usnadní držení. Jemně kartáčem pročesávejte suché nebo mokré vlasy. Začínejte od kořínků a postupujte směrem ke konečkům.

     

     

     

     

    VIDEO: Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech?

    Video se připravuje ...
    Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Pro precizní make-up

    Houbička na make-up BrushArt, 79 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Hledáte způsob jak docílit bezchybného make-upu? Zkuste ho aplikovat pomocí speciální houbičky nebo také tzv. beauty blenderu. Hlavní východy jejího používání jsou preciznost, rychlost a jednoduchost. Kapkovitý tvar perfektně padne do ruky a je vhodný na aplikaci make-upu na větší plochy, zkosená část je vhodná na detaily a přizpůsobí každému záhybu vaší tváře. Před samotným použitím houbičku namočte a vyždímejte.

     

     

     

     

     

  • Pro zářivou a vypnutou pleť

    Plátýnková maska s hydratačním efektem Korean Heritage Silk & 8 Types of Hyaluronic Acid Hydrating Sheet Mask, Korika, 205 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Rozmazlete svou pleť maskou s hedvábím a bohatou dávkou kyseliny hyaluronové. Tradiční korejské ingredience a extrakty ze surovin pocházejících z jihokorejského ostrova Jeju spolu s high-tech metodami zpracování dodají vaší tváři okamžitý pevnější efekt a rozzáří jí. Protein z hedvábí je bohatý na aminokyseliny a vytváří na pokožce multifunkční ochranný film, který okamžitě redukuje známky únavy. Komplex 8mi typů kyseliny hyaluronové v nízkomolekulární i vysokomolekulární formě, dodávají pleti hydrataci a odolnost. Použití je velmi jednoduché, masku přiložte na důkladně vyčištěnou tvář, uhlaďte a nechte působit cca 10–15 minut. Poté masku sejměte, zbylý produkt vmasírujte do pleti a na závěr tvář opláchněte.

     

  • Hydratované rty

    Hydratační rtěnka, odstín Baby pink, NOBEA, 161 kč, koupíte na www.notino.cz

    Toužíte po hydratovaných rtech v zajímavých odstínech, které budou ladit s jakýmkoliv outfitem? Zkuste dlouhotrvající, hydratační, krémovou rtěnku v jemném odstínu Baby pink od francouzské značky Nobea. Díky potahovaným pigmentům má intenzivní krytí již v jediné vrstvě a na rtech jí ani neucítíte. Bohaté složení zajistí výživu rtů bez zbytečného vysušování po celý den.

     

     

     

  • Glow look

    Rozjasňující pleťové sérum s vitaminem C Korean Heritage Jeju Mandarin + Vitamin C Premium Illuminating Serum, Korika, 850 Kč (30 ml), koupíte na www.notino.cz

    Rozzářená a mladistvější pleť není nedostižný sen. Můžete jí mít díky jedinečnému pleťovému séru  s obsahem inovativní formy vitaminu C a extraktu z mandarinky Hallabong, která pochází z mytického korejského ostrova Jeju. Tyto výtažky dodávají pleti vitalitu, zlepšují její pružnost a mají také anti-aging efekt. Díky komplexu vitaminů B, C, E je pokožka po použití rozjasněná a zpevněná. Zároveň je posílena, lépe se brání volným radikálům a usměrňuje produkci kožního mazu. Vysoká koncentrace účinných látek v tomto séru zaručuje první viditelné výsledky již po několika dnech pravidelného používání. Sérum se velmi příjemně nanáší a nelepí se. Před použitím sérum lehce protřepejte a pomocí kapátka aplikujte pár kapek na obličej, krk a dekolt a nechte vstřebat. Poté naneste denní nebo noční krém.

     

  • Pro ní i pro něj

    Parfémovaná voda unisex, Unique Wood, NOVELLISTA, 2400 kč (75 ml), koupíte na www.notino.cz

    Zažijte jedinečný pocit s novou unisex dřevitou vůní. Nechte se omámit neobvyklou kombinací růžového pepře a pelargonie s dotekem aromatické levandule. Tóny černého a sečuánského pepře doplněné o osvěžující tóny fialkových lístků vám vykouzlí nezapomenutelný zážitek, který umocní ambrové dřevo a vanilka.Tento parfém je inspirován divokou přírodou v buši v západní Austrálii a dodá vám vnitřní sílu a odvahu pro nové věci.

     

Autor: Jana Nováková
Diskuse ke článku
.