Domov Prestupy Sky: Bayern očakáva rozhodnutie Daviesa tento týždeň

Sky: Bayern očakáva rozhodnutie Daviesa tento týždeň

Bayern Mníchov nemieni otáľať a chce čo najskôr poznať konečné rozhodnutie Alphonsa Daviesa.

Autor: Marek Varga
0 komentár

Kanaďan buď predĺži zmluvu, alebo sa zapíše na prestupovú listinu. Podľa Sky Bayern očakáva rozhodnutie od Alphonsa Daviesa ohľadom jeho budúcnosti tento týždeň.

Ponuka, ktorú Bavori Kanaďanovi ponúkli, predstavuje približne 14 miliónov v hrubom ročne a zmluva by platila do roku 2029. Bayern nechce strácať čas a vedenie chce čo najskôr začať riešiť jeho prípadného nástupcu.

Tieto správy sa do značnej miery zhodujú s tým, o čom nedávno informoval BILD. Bayern sa rozhodol pre svoju poslednú ponuku na ľavého obrancu a očakáva jasnú odpoveď.

Podľa Sky sa minulý týždeň uskutočnilo ďalšie stretnutie medzi Maxom Eberlom, Christophom Freundom (obaja sú dôležití funkcionári Bayernu) a Daviesovým agentom. Nemecká televízia tvrdí, že zástupca Daviesa očakáva zárobok 20 miliónov eur v hrubom ročne.

Sky zdôrazňuje, že Bayern by chcel 23-ročného hráča udržať doma, no nie za každú cenu. Súčasné požiadavky sa považujú za nesplniteľné a najnovšia ponuka skutočne jasne naznačuje budúcnosť Kanaďana.

Ak bude odpoveď negatívna, mníchovský tím bude hľadať kandidátov, no nie je žiadnym tajomstvom, že Alphonso je ostro sledovaný Realom Madrid.

Rovnaký zdroj tvrdí, že Bayern by rátal s 50-60 miliónmi eur, no Los Blancos budú chcieť konečnú prestupovú čiastku čo najviac znížiť.

Jednou z kľúčových postáv, ktorá presvedčila Daviesa, aby prestúpil, je vraj David Alaba. Rakúšan a Kanaďan hrali spolu v Bayerne v rokoch 2018 – 2021 a práve starší obranca prestúpil z Mníchova do Madridu. Obaja stále udržiavajú blízke vzťahy a nemožno vylúčiť, že si vedľa seba zahrajú aj v budúcej sezóne.

zdroj: sky.de

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x