Zavřít reklamu

Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+, Apple TV+, SkyShowtime – v České republice už máme poměrně bohatý výběr streamovacích platforem, mezi které můžeme řadit i voyo, iVysílání nebo Prima+. Server JustWatch vytvořil pro ČR aktuální žebříčky TOP 10 filmů a seriálů, které jsou ve VOD službách těmi nejsledovanějšími. Novinky berou vše.

Loňský hit, který ovládl Oscary, vládne nyní i streamu. Oppenheimera si můžete pustit ve SkyShowtime a není divu, že je aktuálně na první příčce mezi filmy. Druhá je pořád Duna HBO Max, což svědčí o komerčním úspěchu pokračování, které je stále možné vidět v tuzemských kinech. Vykoupení z věznice Shawshank je na třetím místě. Tento snímek je v ČSFD hodnocen 95 % a je zde veden jako ten vůbec nejlepší a druhý nejoblíbenější film. Vidět ho můžete na Netflixu.

Seriály ovládla novinka Netflixu, a to sci-fi od tvůrců Hry o trůny s názvem Problém tří těles. Nebýt druhého Šóguna Disney+, patří stupně vítězů právě a jen Netflixu. Třetí jsou totiž Gentlemani a čtvrtý Resident Alien. Žebříček zahrnuje období od 18. do 24. března 2024.

Dnes nejčtenější

.