Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Infotherma 2025, avízo jubilejního ročníku úspěšné ostravské výstavy

Věříme, že se uvidíme 20.–23. 1. 2025 zase na výstavišti Černá Louka v Ostravě. Ale nyní se s námi znovu podívejte na poslední chvíle Infothermy 2024, kdy se loučila s projektem Alena Bujáková, ředitelka, která byla u prvních krůčků úspěšné výstavy.

Infotherma 2025 Ostrava, 20.–23. 1. 2025

Avízo úspěšné výstavy pro leden 2025

Věříme, že se uvidíme 20.–23. 1. 2025 zase na výstavišti Černá Louka v Ostravě na jubilejním 30. ročníku.

Letošní ročník Infothermy byl ve znamení předávání nejen vedení výstavy, ale viděli jsme i velké změny v realizačním týmu. Alena Bujáková, dosavadní ředitelka, byla u Infothermy od samého počátku. Infotherma 2024 byla již pod vedením nového ředitele Ing. Petra Kalendy. A s vystavovateli jsme se shodli, že vše běželo na výbornou. Historie Infothermy, úspěšné, každoročně vyprodané a hojně navštěvované výstavy, může pokračovat.

Bylo fajn vidět, že si výstavu opravdu předávají. V lednu s námi, vystavovateli i návštěvníky byli na výstavišti oba. Potkala se zkušenost a nový vítr, osvědčené s novými nápady. A díky letošnímu živému streamu celého 4denního doprovodného programu v Diskusní aréně jsme zaznamenali symbolické předávání a poděkování v přímém přenosu.

Můžete se s námi znovu podívat na poslední chvíle Infothermy 2024

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení
 
 
Reklama