Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Černý sprchový komplet GROHE Phantom Black se představil na Aquathermu 2024

Na veletrhu Aqutherm Praha 2024 naše redakce navštívila kamion GROHE X Motion Truck, který společnost GROHE používá pro prezentaci svých novinek i osvědčených produktů a samozřejmě nejen jich.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Na krátký rozhovor s panem Petrem Franclem, ředitelem GROHE Proffesional CZ/SK, jsme se zastavili právě u sprchového kompletu GROHE Phantom Black, který se skví prémiovou černou sametovou barvou, jež je součástí řady GROHE Black. Tato barva nemá žádné póry, protože je vyráběna pokročilou technologií lakování, což činí povrch baterií ideálním na čištění. Zároveň je u tohoto povrchu zvýšená odolnost proti korozi, vyblednutí a poškrábání.

GROHE SPA se vrací na milánský Design Week

Expozice GROHE SPA v Pinacoteca di Brera přilákala v minulém roce přes 30.000 návštěvníků, získala ocenění Red Dot „Best of the Best” a zanechala výrazný dojem na Milan Design Week 2023. V návaznosti na tento úspěch se společnost GROHE, letos vrací s novým propracovaným zážitkem do Palazzo Reale, jednoho z nejprestižnějších míst v Miláně. Tento bývalý královský palác poblíž Dómu slouží jako kulturní centrum a často hostí mezinárodní výstavy umění. Je tak ideální scénou pro GROHE SPA a jeho poctu oživující síle vody.




 
 
Reklama