MojAndroid

Už v minulom roku sme vás informovali o plánovaných zmenách v streamovacej platforme HBO Max. Vynovená služba odštartovala v máji 2023 v USA a postupne sa rozšírila na ďalšie trhy. Onedlho sa zmeny dotknú aj slovenských zákazníkov.

HBO Max končí, privítajte službu Max

Na stránke podpory hbomax.com už spoločnosť informuje o novinkách, ktoré nastanú 21. mája 2024 zmenou HBO Max na Max. Máme sa vraj tešiť na ešte viac titulov, rozšírenie knižnice od true crime cez dokumenty, reality show, relácie o varení, tituly pre rodiny i najmenších až po živé športové prenosy.

Max
Max | Zdroj: max.com

Prečítajte si:

Ikonické seriály, filmové hity z dielní HBO, Warner Bros., Cartoon Network a univerza D ostanú. Nájdete tam aj reality šou a to najobľúbenejšie z Discovery. Na webovej stránke max.com, ktorá je lokalizovaná v slovenčine, si môžete pozrieť prvé upútavky.

Zmenia sa ceny predplatného?

O zmenách sa firma zatiaľ veľmi nerozpísala. Iba spomína, že ak máte službu HBO Max predplatenú prostredníctvom obchodu s aplikáciami alebo cez ich stránku, bude o zmene informovať tesne pred spustením. Pokiaľ predplatné využívate cez mobilného operátora, o zmene ceny vás bude informovať on.

Typy predplatného

Služba Max bude dostupná v dvoch základných typoch predplatného. Ak máte v službe vytvorené profily, tie vám ostanú, nezmenia sa.

Standard:

  • sledovanie na dvoch zariadeniach súčasne
  • Full HD rozlíšenie
  • pokrytie Olympijských hier Paríž 2024
  • až 30 stiahnutých položiek

Premium:

  • sledovanie na štyroch zariadeniach súčasne
  • UHD rozlíšenie a Dolby Atmos
  • pokrytie Olympijských hier Paríž 2024
  • až 100 stiahnutých položiek

Firma upozorňuje, že “Kanály a živé prenosy, ktoré sú zahrnuté v akomkoľvek type predplatného, budú obsahovať reklamy.”

Max
Max | Zdroj: Max.com

Pre fanúšikov športov má Max športové rozšírenie, ktoré sa dá pridať k základnému predplatnému. Bude obsahovať Eurosport 1 a Eurosport 2, a chýbať nebude tohtoročný Roland Garros a Tour de France.

Na slovenskom trhu ponúkajú svoje streamovacie služby aj ďalšie spoločnosti, ktoré sú pre HBO konkurentom. Medzi najobľúbenejšie patrí Netflix, Disney+, SkyShowtime či Apple TV+.

Náš tip
Telegram končí v západoeurópskej krajine. Môžu za to lokálne médiá

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+