Denník N

Sainz vyhral 16 dní po operácii, nebude Ferrari ľutovať jeho odchod?

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Víkend v Austrálii bol poznačený niekoľkými významnými momentmi. Suverén posledných dvoch sezón Max Verstappen nedokončil preteky prvýkrát po dvoch rokoch. Obdivovaným hrdinom sa tak stal Carlos Sainz, ktorý dokázal zvíťaziť šestnásť (!) dní po operácii slepého čreva. Španiel po sezóne uvoľní miesto Lewisovi Hamiltonovi, čo nie všetci považujú za dobrý krok zo strany Ferrari.

Mercedes sa prepadá hlbšie a Toto Wolff tvrdí, že nevidí svetlo na konci tunela. George Russell a Fernando Alonso sa v závere pretekov postarali o veľmi nepríjemný moment, po ktorom Russell tvrdo havaroval a ocitol sa v nebezpečnej situácii. Alonso zas dostal trest, s ktorým zjavne nesúhlasil. Tento moment rozdelil fanúšikov na niekoľko táborov.

Budúcnosť Daniela Ricciarda je viac ako otázna a tím naňho vyvíja veľký tlak, pretože na svoju šancu čakajú mladí piloti na čele s Liamom Lawsonom.

Nielen o týchto témach sme sa zhovárali s komentátorom a dramaturgom F1 na Nove Zdendom Míkom.

Moderuje Laco Urbán.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Boxová ulička

Formula 1

Motorizmus

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie