Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Jurský svět se blíží a loví hvězdu z marvelovek


ikona
Mr. Hlad
gareth edwardsjurassic parkjurassic worldmarvelscarlett johansson
T-Rex místo superhrdinů 

Velké a úspěšné značky se musí dojit, i když už skončily. A vůbec nevadí, že skončily dvakrát. Jurský park je dnes považovaný za jeden z nejdůležitějších filmů všech dob a vůbec nevadí, že se dočkal dvou průměrných sequelů. Že to s ním Hollywood zkusil po letech znovu, nikoho nepřekvapilo. To, že Jurský svět utržil hodně přes miliardu, ale možná už ano. 

Následující dva díly byly už zase o level horší, ale komerčně pořád velice úspěšné. Sázelo se v nich na dinosaury a Chrise Pratta a hlavně na nostalgii a jednoduše to fungovalo. Ovšem donekonečna se to takhle dojit nedá, takže Jurský svět skončil taky a… začne znovu. Už nějakou dobu víme, že Universal počítá s dinosauřím návratem na příští léto. O čem bude a jak moc bude nový Jurský svět vázaný na ty předchozí, to netušíme. Každopádně času na přípravu moc není, a tak je potřeba rychle shánět hvězdy. A zatím to vypadá, že by se tvůrcům mohlo povést ukecat jednu z největších. 

Už před pár dny se začaly objevovat informace, že o hlavní roli jedná Scarlett Johansson, která momentálně žádné velké série rozjeté nemá, takže by mohla mít čas. Teď se potvrdilo, že je to pravda a že svou účast na dinosauřím spektáklu řeší oficiálně. Gareth Edwards by měl začít točit v Anglii už v létě, takže smlouvy už se asi sepisují a velmi brzy zjistíme, jestli si Johansson a studio plácli. A za rok a kousek zjistíme, jestli tahle značka zvládne další restart. 

---

Vytáhni v hospodě: Než se k režii dostal Gareth Edwards, chtělo studio Davida Leitche. Ten odešel prý proto, že studio bylo s přípravou tak daleko, že reálně neexistoval prostor pro jeho nápady a jen by na place řval „akce“. 

MZ Live nejen o trojce Jurského světa

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace