Zavřít reklamu

Ráno jsme psali o tom, jak Samsung vydal pro svá zařízení řady Galaxy S24 v USA už druhou aktualizaci během měsíce března, a nyní zde máme hned tu dubnovou. Společnost tedy začala vydávat novou aktualizaci zabezpečení, která řeší mnohé neduhy její nejvyšší řady telefonů.

První zmínky o aktualizaci sice pocházejí z domácí Jižní Koreje, nicméně už by se měla šířit i evropským trhem. Minimálně to, že přichází ještě před samotným měsícem dubnem, je poměrně překvapivé. Nikomu to ale určitě vadit nebude, protože hlavním jejím cílem je odstranit chyby, kterými modely Galaxy S24 trpí.

Nová aktualizace softwaru nese v Evropě verzi firmwaru S92xBXXU1AXCA. Má velikost kolem 920 MB, což je poměrně hodně. Zahrnuje samozřejmě bezpečnostní opravu z dubna 2024, i když Samsung přímo neprozradil, jaké bezpečnostní chyby pomocí ní opravil. Podle příspěvku na fóru komunity Samsung ale aktualizace zlepšuje následující aspekty zejména ve fotografii:

  • Přesnost vyvážení bílé a expozice fotoaparátu.
  • Kvalitu obrazu při slabém osvětlení.
  • Přesnost barev v aplikaci fotoaparátu ExpertRAW.
  • Zřetelnost textu na snímcích s velkým přiblížením.
  • Podporu videí s rozlišením 480 × 480 pixelů ve funkci Instant Slow Mo.

Není to ale všechno. Např. v Číně přišla aktualizace i s novým režimem pro děti, který umožňuje rodičům vytvářet pro své děti účty a spravovat jim čas strávený na obrazovce prostřednictvím rodinných služeb společnosti Samsung. Zde končí aktualizace na AXCB. Je-li pro vaše zařízení aktualizace k dispozici samozřejmě zjistíte klasickou cestou, tedy přes Nastavení -> Aktualizace softwaru.

Řadu Galaxy S24 s Galaxy AI koupíte zde

Dnes nejčtenější

.