Nehoda na Jihlavsku: Řidič Audi vytlačil auto před sebou do příkopu a ujel. Policie hledá svědky

Ilustrační foto

JIHLAVSKO – Jihlavští policisté pátrají po řidiči, který v pondělí po poledni ohrožoval na silnici mezi Šimanovem a Hlávkovem jiného řidiče. Poté, co jej vytlačil ze silnice, z místa ujel. Policie zároveň hledá svědky, kteří střet vozidel viděli.

K nehodě došlo v pondělí 25. března přibližně patnáct minut po poledni. „Neznámý řidič vozidla Audi jel ve směru k obci Hlávkov a narazil do před ním jedoucího automobilu Honda. Obě vozidla takto pokračovala ještě několik desítek metrů a následně byl automobil Honda vytlačen do silničního příkopu. Vozidlo Audi poté z místa dopravní nehody ujelo,“ popsala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Řidič Hondy neutrpěl zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření. Na vozidle vznikla škoda za přibližně 100 tisíc korun. Policie zjistila, že řidič Audi odjel do Hlávkova, kde vozidlo odstavil a odešel. Jednalo se Audi Q7, černé barvy.

Policisté se obracejí na řidiče, kteří daným úsekem v době nehody projížděli a jejichž palubní kamera jízdu řidiče Audi zachytila. „Žádáme je, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté by také uvítali svědectví osob, které viděly nehodu, nebo řidiče vozidla Audi, a to jak při jízdě před nehodou, po ní nebo při jeho zastavení v obci Hlávkov,“ dodala mluvčí.